More

  RECENTE POSTS

  Maar wát krijgt de vrouwelijke opblaasterrorist?

  De mannelijke opblaasterrorist krijgt 72 maagden (of 72 rozijnen, naar gelang de vertaling) in het hiernamaals, maar omdat wij, in tegenstelling tot bepaalde andere websites niet seksistisch zijn, willen we graag weten wat VROUWELIJKE plofreligieuzen dan krijgen. Wij vroegen het Karima, die zichzelf in 2016 opblies voor Allah en die nu in het hiernamaals zit. Aangezien redacteur Taart toch al dood is van binnen, kreeg hij vrij gemakkelijk contact.

  Karima. Dank je dat je ons te woord wilt staan.

  Graag gedaan.

  Foto: de jarretelgordel voor kleine relimeisjes.

  Je was een jaar of veertien toen je jezelf opblies voor Allah. Mannelijke martelaren krijgen 72 maagden, maar wat kreeg jij?

  Nou, in eerste instantie kwam ik in het verkeerde hiernamaals terecht. Ik wist dat ook niet, maar er zijn er meerdere. Ik zat ineens aan het banket van Odin.

  Dit. Elke dag. Bij Odin!

  Lijkt ons niet geheel en al slecht, dat is toch BBQ tot in de eeuwigheid?

  Ja, maar het was niet halal, dus haram. Maar gelukkig wist iemand de weg naar mijn hiernamaals en er rijdt een metro, dus het kwam in orde.

  Dus nu zit je in het islamitische hiernamaals? En hoe is het daar? Wat kreeg jij, als vrouw zijnde?

  Nou, verbazend genoeg was ik zelf nog maagd toen ik me opblies, dus zat ik met 71 zusters te wachten op Khalid, die maar liefst 94 uur op de Intensive Care lag voor hij dood ging. Helaas voor hem had hij zijn bomgordel op zijn kruis hangen toen hij het ding liet afgaan, dus we hebben hem alleen maar kunnen uitlachen toen hij hier aan kwam.

  Een rijdende metro, dat kan inderdaad alleen in het hiernamaals.

  Maar was dat jouw beloning dan? Dat je een piemelloze dode moslim moet bevredigen? Lijkt me niet een fantastisch perspectief voor gelijkgestemde andere vrouwen.

  Ja, nee, meneer Retecool. Ook wij vrouwen krijgen 72 maagden. Althans, maagdelijke jongetjes.

  “72 van deze, meneer Retecool. “

  Dus je krijgt een gangbang van alles bij elkaar 14 minuten en dat is een BELONING? Want komop, maagdelijke jongetjes, zoals de reaguurders op bepaalde websites, hebben echt niet meer dan 14 seconden nodig om klaar te komen zodra ze maar een fractie van een tiet zien. Wij hier in de redactie doen er ongeveer even lang over. Behalve Terra, want die heeft zelf tieten.

  Ja, dat was wel een desillusie. Maar ik kan mezelf niet ontopblazen, meneer Retecool. Ik moet roeien met de riemen die ik heb.

  Maar even genderneutraal gesproken, ben je blij dat je nu in een hiernamaals zit met 72 elfjarige jochies in een gangbang?

  Nou ja, ik doe het voor Allah, hè. Maar achteraf gezien, als ze halal geserveerd zouden hebben bij Odin’s banket, was ik eigenlijk liever daar gebleven. Moment, ik moet nu weer even wat prepubers mij laten ‘plezieren’. Als je nog meer vragen hebt, ik ben er dus weer over anderhalve minuut. Het zijn 72 maagdelijke jochies. Heb je niks aan.

  72 Maagdelijke jongens. Alleen leuk als je een luierfetisj hebt.

  Off the record had ik liever 72 vrouwen gehad (LINK ENORM NSFW), maar ja, dát mag niet van ome Allah.

   

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  10/05/2017 - 17:02 17:02

  Er is een vervelend misverstand. Die 72 maagden zijn voor eenmalig gebruik. Daarna zijn ze immers geen maagd meer. Na 72 keer is het op en moet je dus weer gewoon zelf weer op zoek naar een partner. Het moge duidelijk zijn dat je dan niet meer hoeft aan te kloppen bij die 72 die je zelf hardhandig ontmaagd hebt (en kom nou niet aan met dat je een en al liefde en tederheid bent, want dan had je je echt niet in een winkelcentrum laten ontploffen).

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN