Merhaba! Zoals beloofd lekt wikileaks vandaag 300k aan e-mails van de Turkse overheid. Voorafgaand hieraan gaf Wikileaks aan dat er dikke cyberaanvallen werden gedaan.

Het is de Turkse hackers dit keer echter niet gelukt om de plaatjes naar Alanya te halen, dus slinger uw Google Turkslate aan en grasduin mee op zoek naar smeuïgheid: De tL;DR van deze link is dat de Turkse overheid het verkiezingsproces OVERAL aan het beïnvloeden is. Tot zover de ‘overwinning van de democratische waarden’.
Referentie naar een coup:
“Already the United States, particularly the Middle East and their past history in South America or come to the Israeli government’s job to ensure that the overthrow of the military coup or a coup that later proves to be inclined to support. The legitimate power in Egypt that overthrew Mursi Sisi regime that still give the US financial, military and political support is a current example of this. But whether with the Minister personally I find it harmful to our country, I think that a military coup might be more harmful. the current situation in Turkey”

Deze post wordt geupdate bij meer relevante onthullingen.

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ds. Ploppo
Redacteur
20/07/2016 - 12:34 12:34

Al komen er mails van Erdogan boven water waar zwart op wit staat dat hij een streng islamitische staat nastreeft en verder vooral zichzelf en zijn omgeving wil verrijken, waarbij iedere tegenstander afgemaakt moet worden.

Al komen er video’s waarin hij dit lachend aan de borreltafel meedeelt

Al komen er blauwdrukken te voorschijn waar de hele coup georkestreerd is

Z’n achterban maakt het niks uit. Die luisteren niet. “Het is een geweldige man; hij heeft Tukije welvaart gebracht; hij is door Allah gezonden en ik vertrouw hem 100%, wat een ander ook zegt”

Erdogan is al jaren bezig mijn zijn eigen indoctrinatie en propaganda campagne. De laatste tijd zelfs zonder enig weerwoord te hoeven dulden. Het zal minstens zo lang duren om de effecten daarvan weer ongedaan te maken.

De komende tijd zullen de tegenstellingen tussen Turkije en de vrije wereld alleen maar toenemen. Toerisme loopt terug; het westen krijgt de schuld; het land verpaupert en Erdogan zal steeds agressiever te werk moeten gaan om zijn dictatoriale regime overeind te houden.

Uiteindelijk zullen de Turken misschien ook verzuchten “Wir haben es nicht gewusst” maar eigenlijk is het meer een kwestie van “we hadden onze kop in het zand”.

Henkie
Henkie
20/07/2016 - 16:04 16:04

Zonde, voorlopig lijkt er niet zo veel spannends tussen alle spam te vinden te zijn. De mailbox van de hoofd geitenneuker zit er niet tussen helaas.