More

  RECENTE POSTS

  Kost Wat, Heb Je Helemaal Niets: Geïoniseerd Alkaline Water

  Sommige mensen willen gewoon opgelicht worden. Neem bijvoorbeeld mensen die voor duizenden euro’s een water ionisator aanschaffen. Een water ionisator? Ja, een water ionisator. Dit apparaat ioniseert water. Waarom? Omdat ons water blijkbaar ramvol onzuiverheden zit dat er door een water ionisator uitgehaald moet worden, met als voordeel dat het water vervolgens ook nog eens alkalisch wordt! Win-Win natuurlijk! “…Een water ionisator is een apparaat dat onzuiverheden, middels filters, uit het kraanwater verwijdert en vervolgens produceert het apparaat alkalisch water en zuur water via elektrolyse…”. Maar wat kan je nou precies met al dat water? Geen flauw idee natuurlijk! Komt ie dan hè: “…Het basische water wordt gebruikt als drinkwater en voor het koken. Het zure water is onder andere geschikt voor het wassen van de handen, voor het mondspoelen, om keukengerei schoon te maken en voor het behandelen van bij voorbeeld schaafwonden…”. Godverdomme jongens, dat is toch onvoorstelbaar! Je kunt het ene water drinken en het andere water kun je gebruiken voor het wassen van je handen, schoonmaken, mondspoelen en het behandelen van schaafwonden! Dat dit niet eerder is uitgevonden! En al deze onvoorstelbare mogelijkheden voor slechts een paar duizend euro! Meer olo hier!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  01/06/2015 - 11:13 11:13

  Wat ze nog vergeten te vermelden. Als je zuur water en basisch water mengt krijg je…. warm water!
  Ideaal om te douchen of voor in je zwembad.

  Met twee elektroden en een membraan tussen beide watersoorten kun je er ook elektriciteit mee opwekken. Blue energy dus. Bij een flinke installatie zelfs voldoende om in je eigen stroombehoefte te voorzien. Het overschot kun je zelfs terugleveren aan het net en zo dik geld verdienen.

  Bismarck
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  01/06/2015 - 11:46 11:46

  “Bij een flinke installatie zelfs voldoende om in je eigen stroombehoefte te voorzien.”

  Want de elektrolyse van dat water kost natuurlijk minder stroom dan die batterij vervolgens oplevert. En Nuon en Essent houden dat gewoon voor ons geheim, zodat ze geld kunnen blijven verdienen aan hun kolencentrales! Waar is Xaderp toch als je hem nodig hebt?

  xaderp.
  Redacteur
  Antwoord aan  Bismarck
  01/06/2015 - 12:15 12:15

  Wat dacht je waarom kerncentrales altijd precies op een breuklijn worden gebouwd? Om de stroom door aardwarmte op te wekken en het duur als kernenergie te verkopen natuurlijk! En omdat kernenergie zo “gevaarlijk” is komt niemand de centrale in om dat eens even te controleren.

  wout
  wout
  Antwoord aan  xaderp.
  01/06/2015 - 12:44 12:44

  Maar dat is helemaal niet zo. Je bent in de war met leylijnen. Ze bouwen reactors op leylijnen, zodat ze kaboutertjes kunnen gebruiken voor het gevaarlijke onderhoud.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Bismarck
  01/06/2015 - 13:22 13:22

  Want de elektrolyse van dat water kost natuurlijk minder stroom dan die batterij vervolgens oplevert.
  Je moet nooit zo ver terug rekenen. Dan werkt het principe niet meer.
  Dan zou een waterstofauto (waarvan de waterstof gewoon uit fossiele brandstof gehaald wordt waarbij de CO2 zo de lucht in gaat) ook niet meer goed voor het milieu zijn.

  Dan zou zwavelarme diesel (waarbij de zwavel gewoon in stookolie voor de scheepvaart over de oceanen achterblijft) ) toch ook niet meer supergezond zijn.

  Dan zouden elektrische auto’s met nikkel-cadmium accu’s ook niet meer groen zijn.

  Je moet er snel en oppervlakkig naar kijken. Dan is het prima in orde.

  Bismarck
  01/06/2015 - 14:46 14:46

  Wel ff een plusje voor Xaderp, die er is als je hem nodig hebt.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN