More

  RECENTE POSTS

  Knutsel idee schroeven kastje gemaakt van recycle materiaal – Vreselijk Vindingrijke Vrijdaguitvindingen

  Met nog een paar uurtjes te gaan en dan mag u weer uitklokken wilde onze uitvinder des bunkers u nog even een makkelijk en snel idee meegeven voor het weekend in de hobbykamer om uit te vinden experiment.

  Of zoals hij het zelf noemt Knutsel idee schroeven kastje gemaakt van recycle materiaal. En daar moet ruimte voor zijn. Net zoals er ruimte is voor de eindeloze verbeteringen die Ed Baars weet door te voeren in dagelijkse situaties.

  In onderhavige video zult u wellicht bedenken: GEWOON DRIE BAKJES NAAST ELKAAR IS MAKKELIJK, DIT IS OP GEEN ENKEL NIVEAU MAKKELIJKER OF HANDIGER. Dan mag u eerst even in een papieren zak ademen en als u weer een beetje Becelbloeddruk hebt zal het tot u doordringen dat u simpelweg de genialiteit van Ed Baars niet aankunt.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  27/08/2021 - 13:22 13:22

  OMGWTF, dit is echt Peak Ed!

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  27/08/2021 - 13:25 13:25

  Ja, dat doet hij dan wel weer knap: Een probleem maken van iets dat geen probleem is, om vervolgens een oplossing aan te dragen waarmee het zojuist gecreëerde probleem alleen maar groter wordt.

  grotesnor
  27/08/2021 - 17:37 17:37

  Maar als je nou – nee, laat me nou even uitpraten – als je nou een zo’n fles neemt en je doet een slinger aan de zijkant, en je maakt er een rond gaatje in en je doet er balletjes met nummers erop in, dan kun je bingo… oh wacht

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN