More

  RECENTE POSTS

  Kamervragen over Manipulatieve Stemwijzer

  Eerder deze week vroegen wij ons af wie er achter de manipulatieve stemwijzer op naam van een BV van Anne Paul Houwen, één van de financierende partijen achter “Kidnapping Mr. Heineken”, zat.

  Wij doken er dus in en vonden een link waarvan je gewoon weet dat de Cock (met Cee Ooh Cee Kaa) hem in een moordzaak op zou volgen. De eigenaar van het domein was een motorsleutelbuddy van de IT-baas bij Thierry Baudet’s Forum voor Democratie.

  Ons speurwerk triggerde de nieuwsgierigheid van velen, maar blijkbaar is die nieuwsgierigheid nu doorgedrongen tot op het hoogste niveau van de Nederlandse volksvertegenwoordiging: kamervragen door Marit Maij! Okay, het is dan wel de PvdA, maar we zijn er nochtans blij mee dat iemand met de mogelijkheid hier iets aan te doen zich bekommert om een – met subsidie gecreëerde –  stemwijzer, die er hoe dan ook op richt mensen naar het nee-kamp te krijgen.

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendum posts hier. Ook zijn wij van Retecool ook superbehulpzaam. Zo weten wij wat je moet doen als je opeens in een hippe koffietent staat. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  25/02/2016 - 20:49 20:49

  Ik mis nog de vraag:
  “Hebt u alle 150 deze week al kennis genomen van de berichten op Retecool? Zo ja, waarom reaguurt u dan niet binnen een week?”

  Alpha Kenny Wun
  25/02/2016 - 20:56 20:56

  Wait wut?
  1. Leest kamerlid May (zo spel je het niet, maar is wel suggestiever) Retecool?
  2. Wat is haar nick?
  3. Foto van haar zus?
  4. …
  5. profit

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN