More

  RECENTE POSTS

  BREKEND: ALLE Kamergotchi’s sterven vanavond!

  Brekend nieuws! ALLE Kamergotchi’s, die we sinds de Zondag met Lubach van 19 februari met bloed, zweet en tranen in leven hebben weten te houden, zullen vanavond snoeihard sterven. Om 9 uur sluiten de stembussen en daarmee de lieve lijsttrekkertjes hun digitale oogjes. We gaan eens even kijken hoe het met de Kamergotchi’s is afgelopen.

  Kamergotchi's
  Mark had hier nog een beetje honger…

  Hier in de bunker was de vrolijke (of boze) Kamergotchi’s geen lang leven beschoren. Sylvana heeft het met maar liefst 13 dagen en permanent op 5% het langst gered. Reet liet bijvoorbeeld Alexander Pechtold na een week gruwelijk sterven en Bas Taart is er niet eens aan begonnen. Op het moment van tikken leven hier in de bunker alleen Greet en Markie nog. Maar die zijn wel waanzinnig tevreden op deze 15 maart.

  Kamergotchi

  Hoe zat het ook alweer? Er kwam een willekeurige lijsttrekker uit een ei en die moest je dan eten, aandacht of kennis geven om punten te krijgen. De clou achter de Kamergotchi was dat je het poppetje in leven wilde houden en/of daar zoveel mogelijk punten mee wilde verdienen. OF je wilde steeds een andere Kamergotchi laten sterven, omdat het kon. Je lijsttrekker laste op een gegeven moment een schorsing, of iets in die richting in, zodat je niet oneindig kon blijven klikken. Dit stuurslot weerhield duizenden verzorgers er niet van om hun digitale knuffelpoliticus in leven te houden en een triljoen punten te scoren. Je kon dus punten scoren, hè. Op dag 4 hadden we geen interview met de koploper van dat moment, de heer RobC, die met Jesse Klaver op dat moment ruim 32.000 punten bij elkaar had geklikt. Dat was een interessant interview, klik hier om het te lezen

  Kamergotchi-Geerts leven is bijna voltooid.

  En nu?

  Nu zijn de Kamergotchibaasjes met een enorme eindsprint bezig uiteraard, want die laatste uurtjes gaan tellen. Wie zal er als uiteindelijke winnaar uit de bus komen? Wordt het Sylvana, Ancilla, Jan van VNL of toch Geert? Wie heeft er vanavond de meeste tijd verspild besteed aan zijn/haar Kamergotchi? Zondag met Lubach van 5 maart vertelde ons dat er 751.074 Kamergotchibaasjes waren. Dat is maar liefst 4,4% van de bevolking. In totaal waren er op dat moment 1.882.401 Kamergotchi’s verzorgd, maar 1.721.973 hadden al het loodje gelegd. Jesse Klaver bleek de best verzorgde Kamergotchi van allemaal te zijn…

  Kamergotchi's
  Het verschil in punten is geen voorspelling voor de uitslag van de verkiezingen, noch de voorkeur van de redacteur, maar komt simpelweg door het feit dat Geert eerder uit zijn eitje kroop.

  Welke lijsttrekker had jij en hoe lang heb je hem of haar in leven weten te houden? Vertel het in de comments!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN