Wellicht had er bij ons een wc-lichtje moeten gaan branden toen vanmorgen in de bunker 14 toiletten met een gouden zitting werden afgeleverd met een briefje eraan van de Maag- lever- darmstichting, maar dat deed het niet. Pas toen Onze Grote Leider z’n telefoon aan de lader had liggen en hij bij zijn toiletbezoek uit verveling het kaartje is gaan lezen drong het tot ons door dat het vandaag Nationale Poepdag is.

Nationale wat? Poepdag, ja. De MLD-stichting heeft er schijt aan dat je niet op een nationale mediacampagne over stront zit te wachten en stort gewoon een riool aan propaganda over ons uit. Of, nouja, doet daar een poging toe. De grote boodschap achter deze shitzooi is om vaker achterom te kijken bij het kakken.

Ja, sorry, hoor: we doen er een beetje schijterig lollig over, want je moet het maar gaan doen. Maar kom op! Wikipedia heeft de pagina doorgetrokken. Googlen levert je de datum van vorig jaar op, maar met 14 keer doorklikken kom je erachter dat er vandaag een Nationale Poepquiz was. In Amstelveen. Met Henny Huisman…. HENNY HUISMAN! Wij dachten dat-ie dood was of op z’n minst op een begraafplaats lezingen stond te geven, maar blijkbaar zat-ie al die tijd in het riool een beetje zijn eigen stront te inspecteren. Na de quiz kon je dan op de foto met de grootste WC-rol van Nederland. En nee, dat was niet gewoon een foto-op met Henny Huisman. CHECK DIE FOTO’S DAN!

Henny Huisman. Maar echt!
Henny Huisman. Maar echt!
Kortpittig met een pleerol
Lekker romantisch samen kakken.
Tot het breien van een trui geïnspireerd

Maar wacht! Er is meer! Eén medium zat op te letten en stuurde een stagiair met een camera om de Nationale Poepquiz op beeld vast te leggen op pad. Goed. Zit u er klaar voor? WC papier en wet wipes in de aanslag? WC-borstel op veilige afstand gelegd? KLIKKEN KAKKEN MAAR!

 

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties