More

  RECENTE POSTS

  JSF-banenmachine vliegt net zo goed als toestel zelf

  Ontluisterende tweets gisteren van Natalie Righton welke Verhagen aan het aanhoren was die de JSF banenmachine moet gaan aanjagen. Maxime Verhagen: u weet wel de man die nog liegt als hij zijn eigen naam moet spellen, gaat in september naar de VS om de ‘uitblijvende orders’ van de JSF voor het Nederlandse bedrijfsleven binnen te slepen. Tante Hennis blijft aan de zijlijn ondertussen onverstoorbaar door juichen over deze vliegende container. Dit zelfs na 1414365 rapporten waaruit blijkt dat het vooral een hele dure asbak is, maar die ze niet las, want straks mooi baantje bij een zekere vliegtuigboer. Welaan, nu is dan ook nog de banenmachine van de JSF kapot. Laat dat even op u inwerken: dat ding is er in weerwil van rapporten die allemaal HEEL! HARD! NEEE!! DOE! HET! NIET!! roepen gekomen, ONDER ANDERE door de PLECHTIGE belofte dat het heel veel orders en dus banen zou opleveren . Die zijn er dus niet en Verhagen zegt dat ze er wel komen. Verhagen. Maxime “Jokkenbrokkenpiloot” Verhagen zegt, en ik citeer: “Ik verwacht wel contracten voor NL bedrijven, u zult dat dit jaar nog zien”. Hij wil geen streefgetallen noemen. Nee, natuurlijk niet want streefgetallen bij nul op het rekest zijn nog steeds nul. Wellicht weet hij er nog met moeite uit te slepen dat we de koplampen mogen doen, maar ik zou ook daar niet ons belastinggeld op in willen zetten..oh wacht. Goed, resumé Overflakkee: ik weet niet hoe het met jullie staat, maar als ik in de Kamer zat zou ik vast eens rustig rond gaan kijken wie er in de Parlementaire Enquêtecommissie moet komen te gaan zitten.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Illuminatus Magnus
  04/06/2014 - 10:49 10:49

  Die 800 miljoen zijn toch echt wel in iemands zakken terecht gekomen, en via de trickle-down heeft dat 10.000 nieuwe banen opgeleverd. Erewoord van een VVD’er.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  04/06/2014 - 10:56 10:56

  Soms ben ik wel eens jaloers op zo’n bananenrepubliek waar gefaalde, liegende, graaiende bewindsleden door een woedende menigte met knuppels te lijf gegaan wordt.
  Iets beschaafder kan natuurlijk ook. Maar het zou wel prettig zijn als achteraf blijkt dat je willens en wetens het land voor een paar miljard een poot hebt uitgedraaid om je vrindjes van dienst te zijn, je daarvoor boete moet doen.
  De bewijslast blijft natuurlijk lastig. Zo’n Hennis zal inderdaad gewoon stellen geen negatieve rapporten gelezen te hebben. Daarmee wordt het incompetentie ipv corruptie en dus niet strafbaar.

  Skyclad
  Skyclad
  04/06/2014 - 11:06 11:06

  Het heeft een aardig aantal zakkenvullers opgeleverd. Dat is toch zo ongeveer een fulltime baan?

  E.R. Deoz
  04/06/2014 - 12:05 12:05

  Het probleem is gewoon dat produceren in Nederland te veel financieel geld kost. De overheid moet gewoon met belastingverlagingen of subsidies komen, dan komen die banen er echt, gegarandeerd.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  04/06/2014 - 14:57 14:57

  Wie plaatsneemt in de commissie?
  * Maxim Verhagen
  * Guido van Woerkom
  * Hennis
  * Rutte
  * Loek Hermans

  Helder?

  Flappie
  05/06/2014 - 10:29 10:29

  Voorzitter is natuurlijk Jack de Vries dan

  trackback
  18/11/2014 - 11:16 11:16

  […] er was namelijk post van Defensie. Nee, we mogen helaas niet een testritje met de JSF komen maken, geen idee waarom niet overigens, neen, we kregen het langverwachte antwoord op ons Wob verzoek. He? Een […]

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN