More

  RECENTE POSTS

  JOURNOMAN SLOOPT GEERT WILDERS EN HET IS PRACHTIG

  Wat gebeurt er als je een kritische Engelse journalist tegenover blonde haatclown Greet W uit de achterstandsprovincie Limburg zet?

  Nou, dan sloopt die Greet helemaal de moeder met vragen. Over MH17 bijvoorbeeld die, ongeacht of het nu de Russen (ja) of de Oekrainezen (nope) waren, toch best wel de grootste recente terreurdaad jegens het Neerlandsche Volk (houzee) was. Was Geert helemaal vergeten namelijk, want er kwamen geen booslims aan te pas. En als het niets met moslims te maken hebben kan het niet bepaald rekenen op de warme aandacht van Ome Greet. Daarnaast wist Greet Widlers nog even te stamelen dat de Europese Unie heus wel een totalitaire staat is. Gelukkig niet zo eens waar je om het minste of geringste omgelegd of gevangen gezet wordt. Dus dat is dan wel weer mazzel hebben voor ons ofzo. Kortom, hardoplachen dus. Dat PVV stemmen sowieso geen puik plan is weet iedereen en z’n zuster trouwens al sinds afgelopen zondag.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  teringbibber
  Lid
  22/02/2017 - 10:41 10:41

  Nou ja, sloopt…? Ik ben een beetje blij gemaakt met een kouwe kip hoor.

  Arduenn 
  22/02/2017 - 13:58 13:58

  Terreurdaad? Volgens mij was het een ongelukje, qua incompetentie.

  P.S. In de Captcha zat een kappa-teken. Ik heb helemaal geen kappa-teken op mijn toestenbord. De k werkte in ieder geval niet.

  Dehnus
  Dehnus
  Gast
  23/02/2017 - 11:26 11:26

  Laat maar weer zien, als journalistjes bang zijn voor politici, komen ze overal mee weg. En in Nederland hebben we wel een grote bek over de VS, maar daar zijn ze nog niet zo lam geslagen als in Nederland waar de Journalistjes het in hun broek doen als een Mark Rukke of Emil Rimmer een interview afzegt of boos doet.

  Maar goed dan worden de “twitter hordes boos”, of te wel boze 60+ers die Twitter ontdekt hebben en waar de NOS aandacht aan geeft ;). Kortom, kan je gewoon negeren het zijn maar trieste mensen :D.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN