More

  RECENTE POSTS

  John Oliver over vluchtelingen

  Mensen, laten we eerlijk zijn, John Oliver kan een hoop dingen, maar er is voor hem geen carrière weggelegd in de politiek. Ten eerste is hij enorm grappig en hoewel politici regelmatig pogingen tot humor doen, slagen ze daar zelden in. Dat is maar goed ook, want als politici zo grappig waren als John Oliver, dan zouden ze nòg minder presteren. Ten tweede: als je politicus hebt moet je natuurlijk niet zo hebben van dingen als feiten, nuance, wetenschappelijk onderzoek en een begrijpbare presentatie.

  Dus is het maar goed dat Oliver gewoon komiek is en bij HBO af en toe een programmaatje presenteert, want wat zouden we anders op het internet moeten als onze redeloze, radeloze en reddeloze politici in ene van de kaart geveegd worden? Candy Crush Soda Saga spelen? Enniewee, tjek hieronder John Oliver over vluchtelingen.

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  30/09/2015 - 11:06 11:06

  Zwermen van kittens?! Henk heeft de knuppel al klaar om deze tsunami van felinisering eens flink de kop in te drukken, anders worden we overspoeld door een plaag van deze prrroristen des doods!

  De rest van de video hoefde hij niet te zien, Henk wist al genoeg.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN