More

  RECENTE POSTS

  John Oliver Over Miss-Verkiezingen Zal Je Doen Gieren

  Miss-verkiezingen zijn nog sneuer dan het Euro Visie Songfestival. Ondanks dat het podium in de meeste gevallen gevuld wordt door tientallen schaars geklede dames, is er toch helemaal niets lekkers of sexy aan. Het zijn vrijwel zonder uitzondering plastiek leeghoofdjes die een riedeltje opdreunen en volledig in een paniekkramp schieten zodra ze een onverwachte vraag moeten beantwoorden. Uiteraard heeft John Oliver daar ook iets over te zeggen.

  Miss America

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  barq
  Lid
  22/09/2014 - 15:44 15:44

  Hahaheld

  Ome Mc
  Lid
  22/09/2014 - 19:55 19:55

  Zo, net de hele aflevering gezien en een applausje is wel op z’n plaats. De man weet perfect de vinger op de zere plek te leggen en hiermee snap je dus ook waarom een stukje emancipatie in de VS toch echt nog wel nodig is – en misschien hier van tijd tot tijd ook wel.

  Weirdoinventor
  Lid
  24/09/2014 - 17:06 17:06

  Maar wat ik me afvraag: zijn er geen normale scholarship foundation dingesen, als in niet exclusief voor vrouwen, die meer scholarships aan vrouwen geven dan de genoemde fondsen? Want waarom zou je scholarships aan maar één geslacht willen uitdelen? Ik begrijp dat er in Amerika enigszins gecompenseerd kan worden voor al die mannen die er met een sportbeurs komen, maar bestaan er daar helemaal geen grote gemengde spelers?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN