More

  RECENTE POSTS

  John Oliver over het kraken van iPhones

  De iPhone. Sinds Dijkie zijn oude hobby hamsterfokken weer voltijd opgepakt heeft, wordt ook in de bunker de tinnef van Apple Inc weer hardop beoordeeld op de merites. Namelijk als iets waar bejaarden zich heden ten dage aan laven vanwege de fijne GUI en waarvan hipsters walgend hun hoofd afkeren en wat in essentie gewoon een MyFirstSony voor volwassen tegen veel te duur financieel geld is.

  Dat gezegd hebbende doet Apple op dit moment wel iets goeds, want ze staan op tegen de overheid van de Verenigde Staten van de U Naait Het Steeds van America. Die willen namelijk de iPhone van een dooie terrorist checken op <vul argument in> en hebben daarom de rechter gevraagd om Apple te verplichten om hun eigen telefoons te kraken. Althans, ho, laten wij dit nuanceren, men wil in dit ènkele vòlstrèkt lòsstaande geval èvèn ìn de telefoon gluren, daarna mag Apple de code in het haardvuur gooien. (wij verzinnen dit niet, wij quoten)

  En dat is natuurlijk naast raar ook volstrekt ongeloofwaardig. Als er iets is waar IEDERE ambtenaar belast met veiligheid een enorme Timmerfrans van in z’n broekje krijgt is als ze ongestoord alles van iedereen mogen gebruiken om lekker een beetje op af te beren achteraf te kunnen zeggen dat die terrorist van <shooting XYZ> al jaren gevolgd werd. En dat vindt John Oliver dus eigenlijk ook. Heersfilmpje weer.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  15/03/2016 - 23:10 23:10

  Bij Tek Syndicate gaan ze er wat dieper op in. Apple doet dit hoogstwaarschijnlijk vooral voor de PR. Ze hebben geen enkel probleem met het doorgeven van gegevens en laten China ook rustig rondkijken in de code van iOS.

  Ze kunnen nu claimen voor hun klanten op te komen en daarnaast kan het ze heel wat klanten in het buitenland kosten als de Amerikaanse overheid overal bij kan.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN