More

  RECENTE POSTS

  John Oliver over de geitenhoeder van Ankara

  Vanochtend brachten we u reedsch de definitieve handleiding hoe om te gaan met het beledigen van bevriende staatshoofden. Ondertussen fileerde ons GREEFBEEST even Jelmer Renema. En dan is daar John Oliver, die ook graag een duit in het zakje wil doen.

  Want, sinds Erdogan in 2014 president van All-inclusivistan werd, zijn al 2000 mensen aangeklaagd voor het beledigen van Erdogan. Dat is 3 per dag.

  Een case die John Oliver aanhaalt is die van een dokter die een foto op Facebook likede waarin Erdogan vergeleken werd met Gollum uit de boeken van Tolkien.

  Waarbij overigens Stephen Colbert HIER even uitlegt waarom dat plaatje geen belediging KAN zijn voor onze geitenfokker.

  In ander nieuws, Theo Maassen reageerde op de klacht van Hans Teeuwen over de vermeende luiheid van Recept Tayyip Erdogan als jongenshoertje met:

  Links Recep Tayyip Erdogan, rechts een karakter uit de boeken van Tolkien.
  Links Recep Tayyip Erdogan, rechts een karakter uit de boeken van Tolkien.

  “De heer Erdogan wegzetten als een zelfzuchtige en luie minnaar is niet alleen lafhartig en respectloos, het is bovenal een onversneden leugen. Ik heb de heer Erdogan leren kennen als een uiterst bedreven, onbaatzuchtige pijper die er letterlijk geen genoeg van krijgt.”

  Affijn, hier eerst John Oliver:

  Erdogan een geitenneuker? Nee. Wij zien hem eerder als een fervent droogvuister. Affijn, we zullen z’n vrouw er nog eens over nabellen deze week. Plus Like ons nog even snel op Facebook, voor we opgepakt worden. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN