More

  RECENTE POSTS

  Jelmer Renema is een sneue nekbaard

  De kans is natuurlijk aanzienlijk dat de voltallige Retecool redactie nu niet meer zonder risico naar Nieuwegein, Ermelo of om het even in welke andere middelgrote kutgemeente Jelmer Renema (sneue nekbaard pur sang) residentie heeft kan afreizen zonder daar opgepakt te worden door de Morele Gestapo van Jelmer ‘sneue nekbaard’ Renema. Maar dat risico nemen we graag. Voor jou. Voor Ebru.

  Jelmer heeft een bloedhekel aan mensen die ‘rechts’ zijn en een mening hebben en daarom vindt Jelmer dat @Umarebru geneukt moet worden. Want ze zei iets op Twitter over Erdogan – die orale kwaliteiten schijnt te hebben die hun weerga niet kennen – en die daarom door de Turkse politie uit haar appartementje geplukt werd. Compleet met bonken op de deur.

  En stiekem vindt Jelmer dat superheet. Want dan kan Jelmer lekker in de pen klimmen om Joop.nl (u weet wel, van die subsidies) moreel superieure dingen te gaan vinden over ‘rechts’, met linkjes naar TPO enzo. En het compleet uit het verband rukken van tweets. En, nou ja, alles om maar te laten blijken dat Jelmer goed is, want niet rechts. En dat rechts stom is, want niet Jelmer. Jelmer is het type gorgelende zaadlaaf dat alles, maar dan ook alles, aan zal grijpen om zijn gelijk te halen. Want de vrijheid van meningsuiting beperkt is er natuurlijk niet voor mensen die daar gebruik van wensen op een manier die Jelmer Renema niet zint. Want Jelmer vindt dat de schofterige intimidatie van Ebru Umar helemaal niet zo erg is omdat ze dingen zegt die niet in Jelmers straatje passen.

  Fuck Ebru Umar. Ze heeft natuurlijk het recht om met rust gelaten te worden, maar ze is dat recht volstrekt onwaardig. Wie een ander z’n vrijheden niet gunt, verdient ze zelf ook niet.

  Want zo rolt Jelmer. Mensen die het niet met Jelmer eens zijn mogen weg. Geen “ik ben het niet eens met wat u zegt, maar ik zal tot in de dood uw recht het te zeggen verdedigen” voor Jelmer. Want dat is alleen maar ingewikkeld voor mensen zoals Jelmer. Wij van jouw Retecool vinden Jelmer “kijk mama, zonder handen” Renema een enorme duflul en hopen tegelijkertijd dat hij nu en in de toekomst de ruimte krijgt en blijft krijgen om kond te doen van zijn stupide meninkjes. Hebben wij ook iets te lachen. Bovendien vinden wij principes belangrijker dat protserig vinger wijzen. #FREEEBRU BITCHES.

  MENEER DE GREEF heeft op deze plek vaak meningen. Met een hoofdletter M en vaak staat de GREEFLOCK ook nog eens VOL OPEN! We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Lid
  26/04/2016 - 11:32 11:32

  Ik vind dat stuk van Jelmer best meevallen, ik ben veel erger gewend van Joop.nl
  Wat stuit je zo tegen de borst? Het ergste wat ik zie is dat hij zegt dat ook Ebru het recht op vrije meningsuiting moet hebben, maar dat hij dat haar eigenlijk niet waard vind, dat vind ik redelijk mild als ik heel eerlijk ben.
  Maar het zal wel aan mij liggen hoor.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN