More

  RECENTE POSTS

  Je Zult je kloten voelen na het zien van deze video

  De Oekraïne staat aan de vooravond van een oorlog tegen Rusland. Een oorlog die volgens een Duitse generaal op voorhand al verloren is. De Oekraïne zijn een puist vergeleken met het machtige Rusland. Maar dat neemt de trots van de Oekraïeners niet weg. Nationalistisch als zij zijn slingerde ze deze video het net op met de heldhaftige titel: Dit is waarom de Oekrainers zullen winnen.
  Wat mij raakte waren de beelden van de Mannen, die ondanks dat ze weten slechts kanonnenvoer te zullen zijn, de strijd tegen de Russen aangaan. Voor de Vrijheid van hun land. Voor hun ouders. Voor hun lief. Voor hun Kinderen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Illuminatus Magnus
  02/09/2014 - 12:48 12:48

  En voor oude mannen die Risk spelen in het echt.

  xaderp.
  Redacteur
  02/09/2014 - 12:55 12:55

  Ha ja, fijn die beelden van het kapotgeschoten Oost-Oekraine. Vraag me af wie daarvoor verantwoordelijk is. Oh, wacht…

  CNN: Kiev uses ballistic missiles in the east

  Daarnaast is dit filmpje wel heel erg door een pr-bureau in elkaar geplakt.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  02/09/2014 - 13:07 13:07

  Mooi propagandafilmpje. Als je kanonnenvlees wil werven dan lukt dat daar wel mee. Maar een oorlog winnen zal niet lukken.

  Rusland zal blijven stoken in het conflict, maar liever niet zelf gebied innemen waar de bevolking zich grotendeel tegen hen zal keren. Van Afghanistan en Tsjetsjenië hebben ze wel iets geleerd.

  Sowieso zullen ze de ‘separatisten” de frontlinie laten vormen en zelf vanuit de achtergrond met artillerie de vijand murw maken.

  Rusland wil geen welvarende westerse staat aan z’n grens. Stel je voor dat het virus over zou waaien.
  En dus moet er wat hen betreft een flinke bufferzone komen en/of een neutraal Oekraïne.

  Kiev zal niet veroverd gaan worden. Dat zou een wespennest zijn. De vraag is met hoeveel land de Russen genoegen zullen nemen. De strook langs de oostgrens of ook de Zuidgrens tot aan de Krim.
  Dat laatste zou zeker een mooie doorgang naar de Krim betekenen, maar het lange tijd controleren van Marioepol zal lastig zijn tenzij je het grootste deel van de Oekraïners voorgoed de stad uit pest..

  Ome Mc
  Lid
  02/09/2014 - 13:19 13:19

  Ik kan hier vrijwel mijn reactie op de stelling van gisteren herhalen, minus het gedeelte dat ik tegen ben, maar laat ook maar… Is dit ook iets waarvoor we achter de wasmand mogen kruipen?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN