More

  RECENTE POSTS

  JE! VERWACHT! HET! NIET! DE TSUNAMI VAN DOMME MENSEN STAAT AL IN DE FILE

  Het is een traditie, net als Kerstmis, kutmuziek op maandag, de Zwarte Pietdiscussie, onsamenhangende columns van Ebru, Vretecoolrecepten, dat bij iedere verkiezingen er ongeveer anderhalf miljoen populistische stemmen worden uitgebracht en ook de tsunami vier keer per jaar waarin demense die daar aan meedoen kunnen laten merken hoe ongelofeloos stom ze zijn.

  Sinds 1982 kennen we vanaf het laatste weekend van juli de zwarte zaterdagen. Iedereen met een plaat voor de kop COMPLETE FOKKING BUNKER VOOR Z’N TAAS gaat dan op zaterdag rijden richting het zuiden van Europa. IEDER! JAAR! WEER!

  En dan kunnen die verzekeringsverkopers van de ANWB wel een overzichtje maken van waar het het vastst staat, maar ondanks dat het al meer dan 30 jaar ALTIJD HETZELFDE LIEDJE IS, blijven alle mongolen het opnieuw proberen. “We gaan om 4 uur rijden, dan zijn we voor de file uit“. Nee. “We gaan op vrijdag, dan zijn we vast al voorbij de drukte voor het begint“. Nee. “Wij zijn slim, we vertrekken wel op zaterdag, maar pas na de lunch”. NEE, NEE, NEE, FOKKING NEE.

  Zelfs op Schiphol staan er files op de afrit naar de luchthaven. En dan mogen ze nog in de wachtrij staan voor de parkeergarage, de draaideuren bij de ingang, de roltrap omhoog, de check-in, daarna de rij voor de security, rij voor de paspoortcontrole, daarna bij de See, Buy, Fly in de rij OMDAT ZE HUN MAASLANDER VERGETEN WAREN en dan de kist in.

  Protip van uw Retecoolredactie, zelfs als u maar vier maal per jaar op verkaansie reis gaat via Schiphol, schaf Privium aan. Voor 125 euro per jaar (of 100 indien BTW-plichtig) loopt u middelvingerwapperend langs al het paupervolk. Zelfs als u per vlucht maar drie kwartier bespaart, kost u dat 20 euro per uur dat u niet tussen stinkende, lelijke, dikke en volstrekt niet op de reis voorbereide Henks en Ingrid’s te staan.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Mike de M
  Mike de M
  Lid
  29/07/2017 - 17:05 17:05

  Eindelijk een normaal stuk leesvoer

  L B
  L B
  Beheerder
  Antwoord aan  Mike de M
  30/07/2017 - 16:30 16:30

  Obvious troll is obvious

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  30/07/2017 - 11:37 11:37

  Tsk tsk wat een negativiteit. Je zou onderhand bijna denken dat flepzor een issue met intelligentie heeft

  Chiel
  30/07/2017 - 21:28 21:28

  Nou, vrijdag vertrokken en geen centje pijn. 5 minuten file over een rit van 7 uur. We kunnen wel doen of al die zwarte zaterdag mensen zo dom zijn maar het probleem zit zich vooral in de verhuurders die alles van zaterdag tot zaterdag verhuren en hier niet vanaf willen wijken. Voor mensen met kinderen blijft er dan weinig keuze over dan in de meute aan te sluiten.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN