Het is weer eens Zwarte Zaterdag vandaag (zoals de afgelopen 30 jaar elk weekend rond eind juli/begin augustus) en toch zijn er mensen die zich laten verrassen door dit culturele fenomeen.

Zoals bijvoorbeeld Jeroen Breeschoten uit Ridderkerk. Hij had al geboekt, dus was enorm verrast dat hij op Zwarte Zaterdag moest gaan rijden (ook al is het al ruim 30 jaar Zwarte Zaterdag). Maar goed, hij gaat proberen om de route vanaf Lyon binnendoor te doen (zoals honderd miljoen miljard andere toeristen) en anders doet hij er een dagje langer over (een paar dagen eerder vertrekken was misschien handiger geweest).

Maar speciaal voor iedereen die dus wel in de file staat op Zwarte Zaterdag (ja, jij ook Jeroen) en alvast met het opstoken van zijn of haar vakantiebundel is begonnen, hebben we 14 dingen op een rijtje gezet die leuker zijn dan Zwarte Zaterdag.

1Sharon Dijksma

2Quinsy Gario

3Voor de deur wachten bij de Primark

4Vogelpoep op je voorruit net nadat je de wasstraat uitrijdt

5Elke uitgave van een willekeurig vrouwentijdschrift

6Claudia de Breij

7Op Tweede Paasdag naar de Ikea

8Met je blote voet op een LEGOblokje stappen

9Een hele mooie grote dure T-Bonesteak die te hard is gegaan op de BBQ

10Omroep Max

11Je nagels uittrekken met een nijptang

12Je schoonmoeder

13In de hondenpoep trappen met de fijngeribbelde zool van je splinternieuwe sneaker

14Seks met Patricia Paay

Reaguur dan!

2 reaguursels op "14 dingen die leuker zijn dan Zwarte Zaterdag"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Der Webmeister

Terecht overigens dat de TOP2000 in dit rijtje ontbreekt

jihadlover

Bilderberg heb ik altijd een beetje om moeten lachen> Tot ik las dat Sharon Dijksma er dit jaar bij was en dit net ter verificatie intik op Google. Het duurde zeker meer dan een seconde voor ik nieuwe zoekresultaten kreeg anders dan de voorgekookte. Nu ben ik bang: heel erg bang. Gelukkig is er dan nog onze Patricia: zo gulzig dat er geen batoljon toyboys tegenop kan.