More

  RECENTE POSTS

  Is that a bucket, or are you just happy to see me?

  De Jurassic Park filmserie, waarin een tropisch eiland wordt omgetoverd tot een pretpark met dinosauriërs waar het ELKE! KEER! WEER! gierend uit de klauwen escaleert, is blijkbaar op waarheid gebaseerd.

  Wetenschappers hebben het namelijk voor elkaar gekregen om een dinosaurusbeen te kweken op een kippenembryo. De aangegeven reden voor dit experiment is om de missende link tussen dinosauriërs en vogels te vinden, want tussen die twee soorten gaapt nog een enorm evolutionair gat, terwijl ze wel aan elkaar verwant zijn.

  Er is al eerder geëxperimenteerd met DNA van dinosauriërs op kippen, zo kunnen ze al een dino-snuit op een kip kweken en is het ook mogelijk om een kip te laten lopen als een tyrannosaurus rex, maar aan die experimenten is blijkbaar geen vervolg gegeven.

  EN WIJ BEGRIJPEN WEL WAAROM! Want laten we wel wezen. Een gepaneerde dino-snuit ziet er niet echt lekker uit, is het wel. En een bijzonder loopje, al is het huppelend kan je niet eten. Maar een kipkluif ter grote van een flinke Spaanse ham is natuurlijk niet te versmaden! Moet je je eens voorstellen hoe groot die buckets van de KFC kunnen worden! In Detroit is de vlag al uit.

  Okay, te makkelijk, maar toch olo.

  Het volledige onderzoek is overigens hier te downloaden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flup
  Flup
  Gast
  15/03/2016 - 23:59 23:59

  Maar laat de dino’s toch met rust!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN