More

  RECENTE POSTS

  Is Oekraïne een Trojaans Paard?

  Nee, een Trojaans Paard is een houten paard en Oekraïne is een land. Natuurlijk is een land geen houten paard. Als u bij een trojaanse viervoeter overigens als eerste denkt aan een virus dan zit u te vaak op pornosites ethische hackforums.

  Overigens is het tegenkamp op dit moment vooral een trojan horse nu onze benedenmaatse blonde brulboei op het nieuws kwam vertellen dat het referendum gaat over of Oekraïne bij de EU komt. Nee platkop, daar gaat het dus niet over. Lutser.

  En dan nu een filmpje. De vraag is of het lukt een fysiek trojaans paard langs de beveiliging te krijgen. Het antwoord zal je verrassen!

  Alweer een referendumpots?! Ja. Duh. We zijn voor samenwerken! Taya trouwens ook. Verder zijn we uiterst behulpzaam, bijvoorbeeld als u (in de Ikea) op 2e Paasdag uit moet leggen dat Pasen eigenlijk een soort The Walking Dead is, maar dan avant-le-lettre. Ons “Je bent zelf een Billy-kast” toeroepen kan op Twitter, handleidingen van een doe-het-zelf referendum voorstellen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  31/03/2016 - 15:08 15:08

  Haha, de Turken stoten zich niet voor de tweede keer aan hetzelfde paard!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN