More

  RECENTE POSTS

  “Het is hier goverdomme geen democratie!” ~ Donald Trump

  Nee, dat zegt hij nog net niet letterlijk. Maar Trump heeft blijkbaar wel een Reetcomplex en dat is niet best voor de VS.

  Want dat er toch zomaar een rechter gaat leggen lopen beoordelen of zijn presidentiële dictaat wel binnen de kaders van de wetten valt! Schande! Wat moet er van dit land worden als rechters dat zomaar kunnen doen?!

  En dat laatste zegt hij dus wel, echt. Want dat je zonder het invoeren van een nieuwe wet (dat is zo’n proces waarbij je lastige mensen als volksvertegenwoordigers moet betrekken) ook als President niet zomaar alles kunt doen waar je zin in hebt, dat is een ramp. Aldus Donald Trump. Onze eigen Glorieuze Leider, wiens decreten uiteraard wel wet zijn, bestelt net nog even een extra grote muur om de bunker heen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Marcel
  Marcel
  Gast
  05/02/2017 - 13:58 13:58

  Tsjongejongejonge. ‘t Is toch wat. Trump voor en Trump na. En dat helemaal aan de overkant van de oceaan.

  Ik heb nog een nieuwtje voor u = echt retecool. Het Nederlandse wetboek van strafrecht. Niet zo belangrijk als wat Trump allemaal doet en laat, maar toch.

  Artikel 93.

  De aanslag ondernomen met het oogmerk om het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen of om een deel daarvan af te scheiden, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.

  En dan nu de retecoole vraag :
  Kent u misschien een ministerpresident of staatshoofd van dit land die 12 jaar geleden hun achterwerk afgeveegd hebben met deze wet ? Een gemeenteraadslid die daar deze week nog mee dreigde ?

  Trollbuster
  Antwoord aan  Marcel
  05/02/2017 - 15:03 15:03

  Marcel, kijk eens verder rond op de site. Gewoon ter lering en vermaak. Een groot deel zijn grappige en of idiote (nieuws)feiten/ergernissen. En je kunt veel zeggen maar niet dat bijna al het nieuws rond Trump in deze categorie past.

  Verder snap ik uw wetsartikel niet helemaal in de context. Ook zie ik niet in wat Harry Potter hier mee te maken heeft.

  Arduenn 
  Antwoord aan  Marcel
  05/02/2017 - 16:57 16:57

  Marcellevraag: over welke aanslag hebben we het?

  Arduenn 
  05/02/2017 - 16:55 16:55

  “When a country is no longer able to say who can, and who cannot , come in & out”… oftewel “L’ETAT, C’EST MOI”. Lekker dan, dat DJT over zichzelf begint te tweeten in de derde persoon en zichzelf ‘a country’ begint te noemen. De Donald heeft teveel Aqua Flynt Michigan gedronken.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN