More

  RECENTE POSTS

  Is dat een zinkend schip of ben je gewoon blij me te zien?

  De makers van de game “Titanic, Honor & Glory” zijn opzoek naar investeerders die het mogelijk maken de ontwikkeling van de game voort te zetten. Maar hoe krijg je een beetje aandacht als onbekende gamestudio?

  Nou, uiteindelijk dus redelijk eenvoudig: door een real time animatie te maken van de Titanic vanaf het moment dat het schip tegen een ijsberg vaart tot het moment dat het schip naar de zeebodem zinkt:

  This is a complete animation; not a short animation that was slowed down to match real time. This is also highly accurate, though we have already documented improvements we plan to make for the final game. The animation includes text frequently appearing with what is happening on board the ship. This includes visuals of various interior rooms flooding, lifeboats launching, rockets firing, and the Californian on the horizon

  Maar waarom de Titanic alvast laten zinken voordat je de game, waarin je moet zien te overleven op het zinkende schip, af hebt gebouwd, of zelfs maar een volledig speelbare demo hebt gereleased? Ook dat is eenvoudig te verklaren; ze hebben gewoon een oud modelletje gebruikt:

  The exterior model used is not our final model, but an older model created by one of our team members.

  Overigens is er wel een zeer eenvoudige, maar speelbare (zelfs met Oculus Rift) demo te downloaden en wel hier. Maar goed, hieronder dus een ruim twee en een half uur durende animatie van de zinkende Titanic.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  19/04/2016 - 17:28 17:28

  Ik heb de film nooit gekeken, maar van wat ik ervan gehoord heb, is die ongeveer net zo spannend als deze animatie.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN