More

  RECENTE POSTS

  Is Dat Een Volvo Truck, Of Ben Je Gewoon Blij Me Te Zien?

  Kennis waar je niets aan hebt, maar die je toch wilt weten. Daar gaat deze post over. Want zeg nou eerlijk. Waarom zou je willen weten hoeveel containers een in serie geproduceerde vrachtwagen kan trekken?

  Boeit je toch eigenlijk helemaal geen ruk? Precies en toch wil je het weten, zeker na het lezen van deze post. Dus is men in Zweden aan de slag gegaan om te kijken hoeveel containers zo’n vrachtwagen kan trekken. Om het evenement wat kracht bij te zetten, laten ze deze vrachtwagen besturen door de sterkste man op aarde (hij ruikt zelfs sterk) Magnus Samuelsson.

  Nu is de vrachtwagen in kwestie ook niet echt een lullig ding, want met 750pk wil dat best vooruit. Het maximale trekvermogen van deze Volvo is 150 ton, oftewel 150.000 kilo. De 40 containers die er achter zijn gehangen wegen bij elkaar 750 ton, oftewel 750.000 kilo. Gewoon 5 keer zo veel. Gaat het lukken? Check het hieronder. Scroll even door naar 3 minuten om al het marketinggemekker over een speciale versnellingsbak over te slaan. Dat interesseert ons geen hol, het gaat er om of het lukt.

  En ook voor grote bijzondere voertuigen hebben wij een zwak hier op Retecool, zoals deze Citroën, of een onverwoestbare Oshkosh, maar het is niet altijd kick ass in je vrachtwagen. Meer voertuigen op Retecool? Volg ons dan op Twitter voor meer meer van dit, maar dat mag ook op Facebook. Alleen wel eerst even onze Facebookpagina liken graag.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Jeena kiber
  Jeena kiber
  Gast
  04/09/2023 - 07:03 07:03

  Natuurlijk boeit het me wel! Ik was nieuwsgierig naar het trekvermogen van de vrachtwagen en of het mogelijk was om zoveel containers te trekken. Het is indrukwekkend dat de vrachtwagen met 750 pk en de sterkste man op aarde erin slaagden om 40 containers met een totaal gewicht van 750 ton te trekken<a href=”https://mcdvoice.me/”>mcdvoice</a>. Het was interessant om te zien hoe ze het hebben gedaan. Bedankt voor het delen van deze video!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN