More

  RECENTE POSTS

  Is dat een grote uitlaat, of ben je gewoon blij me te zien.

  Japan blijft een wonderlijk land. Ze verzinnen de meest briljante pranks en komen op de proppen met subculturen die we hier alleen uit stripboekjes kennen.

  Zo’n subcultuur is bijvoorbeeld Bosozoku. Bosozoku staat officieel voor “running-out-of-control tribe”, maar komt er in Japan eigenlijk op neer om zo veel mogelijk lawaai te maken, er zo opzichtig mogelijk uit te zien en vooral volledig schijt aan alles en iedereen te hebben. Laat dat maar aan Japanners over. (Oh ja, ergens zijn het ook boefjes, maar daar gaat het in deze post nu even niet over.)

  Bij Bosozoku hoort ook het met z’n allen een stukje door het centrum van de lokale stad rijden, ook wel Boso driving genoemd. De Bosozoku jongens en meisjes doen dit uiteraard met zo opvallend mogelijk uitgedoste voertuigen, inclusief een in veel gevallen hysterisch lange uitlaat waar een kazoo in is gestopt. Dat dergelijke, gezellige samenkomsten niet erg worden gewaardeerd door de lokale autoriteiten blijkt wel uit het feit dat zowel gezichten als nummerborden onherkenbaar zijn gemaakt in onderstaande verslaggeving van een Boso drive. Let even extra goed op rond 1.10.

  En nog meer Bosozoku gekkigheid!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  08/03/2016 - 16:54 16:54

  Het woord faggot verdient weer eens een herdefiniëring.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN