More

  RECENTE POSTS

  Is dat een Corvette of… BONK!

  Drones, wij houden daarvan, zoals jullie inmiddels wel weten. Zeker wanneer Drones totaal onverwachte momenten vastleggen.

  Zoals in onderstaande beelden die vast zijn gelegd door een drone tijdens een Autoshow in Compton. Een Corvette is een aantal slides en donuts aan het maken. Een normaal mens zou dan zoiets hebben van “hmmm, laat ik even aan de kant gaan”. Maar goed, als er normale mensen in deze video hadden gezeten, zou hij ook niet op Retecool staan. Op een bepaald moment denkt een pannenkoek namelijk dat het een ontzettend goed idee is om midden op het kruispunt een flare te gooien, waardoor hij de Corvette uit het oog verliest. De corvetterijder had sowieso al geen oog voor de omstanders, want die had het te druk met het draaien van donuts. Typisch een gevalletje van “wait for it”.

  https://www.youtube.com/watch?v=QzxbCjijlsk

  Drones zijn fijn. Ook hele kleine drones, of hele snelle drones. en anders hele wendbare drones. Ons je eigen drone laten zien kan op Twitter, plaatjes van die droge posten mag op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN