More

  RECENTE POSTS

  Instant Fotofuck: JihadTegenExtremisme

  Geen eindoplossing voor het probleem IS vandaag, helaas. Nadat we gisteren IS compleet en helemaal kapotdood gelachen hebben met het hi-la-risch effectieve voorstel van Bono zijn er vandaag anonieme moslims die zich tegen IS verzetten maar bepaald niet de eindoplossing hebben. Jammer, toch wel, blijkt één en ander toch wat ingewikkelder dan het sturen van een paar grappenmakers.

  De groep JihadTegenExtremisme wil zich online inzetten tegen de propaganda van IS op social media, één van de recruteringsmethoden van IS om jonge moslims te laten radicaliseren. De groep wil naast tegengeluiden op de tweets en berichten van IS door op de inhoud te antwoorden ook anti-propaganda maken en het internet op slingeren.

  Voor haar (IS, red) zijn er twee vormen van jihad: op het strijdveld en in de sociale media. Het is niet vijf voor, maar tien na twaalf.

  De groep is nu op zoek naar grafische designers die mee willen helpen en anti-beelden te maken met het doel jongeren die door IS verleid dreigen te worden te doen twijfelen. Goed plan en laten we hier nu al jaren een traditie hebben van fotofucken. Meestal niet met een goed doel, maar gewoon omdat het kan. Wellicht kunt u uw fotofuck skills vandaag iets productiever inzetten. Fotofuckers die zeer enthousiast zijn over dit project kunnen ook direct met de groep in contact komen via JihadTegenExtremisme@gmail.com

  Voor het geval u inspiratie zoekt, herinneren wij u graag aan de Abu Mayo Moustache – die zich aardig vergiste in de aard van de IS-werkzaamheden. Voorbeelden van echte IS-propaganda hier, hier en hierrr. Fotofucks even via een imagehost uploaden en dan de link in de comments plakken.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN