More

  RECENTE POSTS

  De elektrische Hoversurf. De Toekomst is nu!

  De Russische (maar uiteraard in tech-city San Francisco gevestigde) startup Hoversurf brengt met de intens heersende concept Scorpion-3 de toekomst een stukje dichterbij naar demense toe.

  Ze hebben namelijk een elektrische hoverbike ontwikkeld die door de bestuurder gecontroleerd wordt alsof je op een streetbike zit. Niet helemaal overigens, want de controls bestaan uit twee joysticks. En om potentiële ongelukken te voorkomen worden zowel de hoogte als de snelheid voorlopig door de computer geregeld. Maar de richting wordt in ieder geval wel bepaald door de piloot/bestuurder. Daarnaast is de hoversurf ook op afstand te bedienen, alsof het een drone is.

  Het ziet er dan ook ontzettend kick ass en eigenlijk zelfs behoorlijk haalbaar uit. Wel lijkt het me een goed plan om de propellers op de één of andere manier af te schermen, want anders krijg je me toch een bloedbad als je het apparaat in een drukke winkelstraat wilt parkeren.

  Met de Hoversurf kan een snelheid behaald worden van ruim 60 mijl per uur, een hoogte van ongeveer 10 meter en kan zelfs dikkie dik een stukje vliegen, want tot 120 kilogram laadgewicht is er geen probleem. Zoals gezegd is de Hoverbike tot nu toe nog een prototype. Hoversurf verwacht nog een stuk of 7 van dit soort prototypes te moeten maken voor ze met een productiemodel op de markt gaan komen. Maar ze zijn tot nu toe behoorlijk goed op weg. Check hieronder alvast een voorproefje van de Hoversurf, waarmee in een grote fabriekshal een stukje wordt gevlogen. Daaronder nog wat extra afbeeldingen van de Hoversurf voor uw en ons plezier.

  Tegen de tijd dat dit apparaat op de markt komt, lijkt het me een gevalletje van “Shut up and toake my money”. Alleen moet er dan wel nog even een fijn hot rod sausje overheen gegoten worden.

  HoversurfHoversurfHoversurfHoversurfHoversurfHoversurf

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  grotesnor
  22/02/2017 - 16:54 16:54

  Niet elektrisch maar heerst wel tien keer harder!

  teringbibber
  Lid
  23/02/2017 - 16:58 16:58

  Bestond al lang!
  comment image

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN