More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Yosee – Mijn lieveling

  Sommige mensen zijn gezegend met een gouden keeltje. Die kwetteren dat het een lieve lust is en alles klinkt mooi en zuiver. En sommige mensen hebben dat niet. Bij hen klinkt het alsof iemand een draaiende kettingzaag door een notenbalk slingert. En dat brengt ons bij de auditieve keelkwaliteiten van Yosee. Deze clip is volledig in HD uitgerust. Op die manier is goed te zien, zelfs door een witte broek heen, hoe de reet van Yosee model heeft gestaan voor de nieuwste poffertjespan van Princess. Verder schijnt een miniversie van de marslander op haar dijen geoefend te hebben met uit de put komen. Wilt u overigens graag een keer het bed delen met Yosee? Dat is al eens gedaan en gefilmd. Yosee kan nog niet van het zingen leven (NEE ECHT, WAT VREEMD) dus heeft nog een baan erbij. Het bindende advies vanuit de bunker luidt dan ook: “Geen ontslag nemen”. Hier haar side trouwens, met hier prive foto’s.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  04/08/2014 - 15:13 15:13

  Rock ‘n’ roll ain’t noise pollution (dit is geen Rock ‘n’ roll)

  Chubbychaser
  04/08/2014 - 15:20 15:20

  Ik hoop van harte voor haar dat dit een kneiter van een hit gaat worden zodat ze geld heeft voor die vreselijk noodzakelijke ooglidcorrectie.
  Verder nog een tip: doe wat aan je conditie Yosee zodat je niet zweet als een otter bij die avondshots.

  Net jarig geweest
  Net jarig geweest
  Gast
  04/08/2014 - 16:39 16:39

  Is er nou écht niemand in de omgeving van dat mens die haar durft te zeggen dat ze gewoon ontzettend vals zingt, een irritante glassnijd-stem heeft en gewoon NOOIT meer iets moet opnemen?

  Illuminatus Magnus
  04/08/2014 - 18:30 18:30

  Wat Nog lang niet jarig zegt.

  Peace, Love and All that stuff
  05/08/2014 - 20:26 20:26

  Ik dacht even een bekende ex-advocaat (op 1:40) te herkennen in de clip. Dat zou dan verklaren wat Net jarig geweest zegt.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN