More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – William Hillegom – Jij leeft in mij

  En zo aan het eind van de dag zit u nog op kantoor een beetje te pielen terwijl het buiten heerlijk weer is en u prima een glas goed gemixte GT kunt opslobberen met een kek bitterballetje ernaast. Maar goed, u zit nog te werken.

  Dan is hier William Hillegom om u krijsend uw kantoor uit te laten rennen. Krijsend slaat op William en als u te lang luistert ook op u. William Hillegom kent u wellicht nog van de liefdesbaby van autotune en een Pools woordenboek, de buitenechtelijke zoon van Pieter van Vollenhoven, maar dan zonder talent.

  Dit is wat er gebeurt als je bloembollen rookt, of eet, of whatever ze daar in de bollenstreek uitvreten dat dit eruit komt. De tekst en muziek is echt niet zo slecht, maar net als met SE Fireworks, als je een smeulende peuk dat hok kwaliteitsvuurwerk ingooit krijg je het effect wat napalm ook kan hebben. Luister ze!

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  18/05/2020 - 19:17 19:17

  Au au au, ik wil nu 14cm lange roestige spaanplaatsschoeven in mijn eikelmondje draaien, om de pijn door het luisteren naar William Gillehom te kunnen vergeten.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Flepz0r
  18/05/2020 - 19:22 19:22

  Het schijnt dat dit op vol volume wordt gedraaid in slachthuizen om bange krijsende varkens stil te krijgen.

  Monade
  18/05/2020 - 20:47 20:47

  Geweldig nietszeggende tekst op taalniveau min 1. Kan over van alles gaan: je god, je zwaar op de maag liggende vretecoolexperiment, je moeder, je belastingaanslag, of toch gewoon Kim Holland die je sterretje oprekt met d’r voorbindtarzan. De melodie bestrijkt ook maar een hele halve octaaf, geloof ik. Lekker laagdrempelig. Niet zo interlektueel kapotmoeilijk als ‘groene eieren met ham’.

  Ik zie dit nog wel uitgroeien als hét religie- en genderneutrale lied voor alle toekomstige lente-, winter-, en maanfeesten.

  Plust.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  19/05/2020 - 10:10 10:10

  Tijdje terug was er op Zembla een item over het landbouwgif dat in de Bollenstreek gebruikt wordt en Parkinson veroorzaakt.
  Ik denk dat Zembla nog een keertje terug moet voor aanvullend onderzoek.
  -Is dit een stemband- of hersenaandoening?
  -Hoeveel blootstelling is er nodig om dit ziektebeeld te veroorzaken?
  -Helpt een mondkapje? Eentje van dik leer bv…
  -Dagelijks gorgelen met chloor?
  -Is er al zicht op een vaccin?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN