More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – William Hillegom – Pijn in je hart (Takkie Goei)

  Retecool is voor u natuurlijk een baken in de woelige baren die “het leven” heet. Logisch. Nu zijn wij niet te groot om als dat nodig is eerlijk toe te geven dat zelfs wij het soms niet weten. En dat moment is vandaag. Althans, de afgelopen drie weken. Want zo lang hebben wij William Hillegom met “Pijn in je hart (takkie goei)” hier in een tabblad open staan in Firefox.

  We weten het namelijk niet. Bij een gemiddelde Hollandse Hits Maandag kijk je ongeveer 14 seconden naar de oog- en oorebola opwekkende clip, hebt dan direct een “angle” en gaat als een bezetene met het schuim op het giecheltje tikken tot er een prachtproduct staat. De post erover. Niet de muziek.

  Maar in dit geval is het dus lastig. “Is het dan wellicht nog wel enigszins aardige muziek Flepz0r?” zien we uw verwachtingsvolle oogjes denken. Neen. Het is namelijk ZO GODSGRUWELIJK HOLSTRONTVERKLONTEREND SLECHT DAT WE UIT DE WOORDEN RENNEN. MAAR DAN ECHT. De clip begint en direct, BAM, lekkere wijven. Nu weet u sinds de Eastern European School for Men hoe u lekkere wijven met 1 zin laat sopperdepoppen, maar voor u dat in de praktijk kunt brengen komt opeens een of andere klomp aangekoekte reuzel met flaporen in beeld. Zegmaar dit. En Roy Otters (reserveDijkie) heeft echt ALLE plugins van z’n Virtual DJ software ingezet en HET IS NOG STEEDS SLECHTER DAN SHARON DIJKSMA DIE OP HET BINNENHOF SEKS HEEFT MET TON ELIAS IN EEN BAD ZURE CHOCOLADEVLA. Zo. Die bleek dus. Zet die maar weer even weg.

  William Hillegom stáát afwisselend voor auto’s waarvan hij de naam niet kan spellen en zít ook op de grond in een park met drie schijnbaar willekeurige werklozen erachter. Je moet het zien om het te geloven. Goei is overigens Pools voor lul (wij hebben een stucje onderzoek gedaan ja) en Takkie, naast de hond van Jip & Janneke (wat het niveau mooi blootlegt), hebben we verder nog niet kunnen tekstverklaren. We zijn even kokende lood in onze oren gieten.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  ThE_ED
  Beheerder
  19/09/2016 - 10:31 10:31

  Hallo, mag ik een kilootje autotune van u?

  Jokkebrok
  Antwoord aan  ThE_ED
  19/09/2016 - 16:23 16:23

  Mag het een onsje meer zijn?

  Roel Zwaar
  Gast
  19/09/2016 - 11:29 11:29

  1 vraag: WAAROM?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN