More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Willem Huisman – Lailo

  En we gaan lekker verder vandaag met de Hollandse Hits (het lijkt wel een feestje), want we bekijken nu Willem Huisman die het nummer Lailola van Jose Reyes heeft, tsja, hoe zullen we dit netjes omschrijven, totaal anaalverkracht.

  Eerst Willem zelf dan maar. Volgens z’n bio: “De nu 24 jarige Willem Huisman uit Arnhem is keihard aan de slag om zich te ontwikkelen tot een artiest!”  Mocht je de video nog niet aangeklikt hebben, je kunt je het hoofd van Willem Huisman ongeveer voorstellen als wanneer iemand een roze ballon strak om een zak aardappelen trekt en er dan een gezicht op tekent. Daarna een stuk golfplaat insmeert met margarine en dat er bovenop rost als zou het haar voor moeten stellen.

  Aan de vlammen in de clip denkt u de maker te kunnen raden, maar neen, deze pracht van een clip komt uit de stalbrand van Kaska Producties. Zo is er, erg smaakvol, voor gekozen om Willem van heel dichtbij te filmen, waarbij je een vissenkomeffect krijgt. En je onbijt terugkomt.

  Tijdens het zingen kijkt Willem vervolgens doorlopend alsof het al een week niet meer doorloopt en hij desondanks net nog een trog leeg heeft lopen slobberen en nu een beetje pijn heeft. Hij lijkt veel woorden dan ook met een soort innerlijke terging uit te kotsen. Het meest onderbelichte deel van de clip is de zangeres, jezus wat is de belichting kut.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  15/04/2019 - 15:27 15:27

  Reet
  Beheerder
  15/04/2019 - 15:33 15:33

  WTF is er met die “baard” van Willem? Zolang je geen volle baardgroei hebt, moet je niet proberen om iets van die floshaartjes te maken. Gewoon afscheren.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN