En we gaan lekker verder vandaag met de Hollandse Hits (het lijkt wel een feestje), want we bekijken nu Willem Huisman die het nummer Lailola van Jose Reyes heeft, tsja, hoe zullen we dit netjes omschrijven, totaal anaalverkracht.

Eerst Willem zelf dan maar. Volgens z’n bio: “De nu 24 jarige Willem Huisman uit Arnhem is keihard aan de slag om zich te ontwikkelen tot een artiest!”  Mocht je de video nog niet aangeklikt hebben, je kunt je het hoofd van Willem Huisman ongeveer voorstellen als wanneer iemand een roze ballon strak om een zak aardappelen trekt en er dan een gezicht op tekent. Daarna een stuk golfplaat insmeert met margarine en dat er bovenop rost als zou het haar voor moeten stellen.

Aan de vlammen in de clip denkt u de maker te kunnen raden, maar neen, deze pracht van een clip komt uit de stalbrand van Kaska Producties. Zo is er, erg smaakvol, voor gekozen om Willem van heel dichtbij te filmen, waarbij je een vissenkomeffect krijgt. En je onbijt terugkomt.

Tijdens het zingen kijkt Willem vervolgens doorlopend alsof het al een week niet meer doorloopt en hij desondanks net nog een trog leeg heeft lopen slobberen en nu een beetje pijn heeft. Hij lijkt veel woorden dan ook met een soort innerlijke terging uit te kotsen. Het meest onderbelichte deel van de clip is de zangeres, jezus wat is de belichting kut.

2

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
2 Reacties
0 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
ReetToxteth O'Grady Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Toxteth O'Grady
Eindbaas!

Punch%20Chuck%20Norris.gif
Reet
Eindbaas!

WTF is er met die “baard” van Willem? Zolang je geen volle baardgroei hebt, moet je niet proberen om iets van die floshaartjes te maken. Gewoon afscheren.