More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Robert Pouwels – De gewone man

  Robert Pouwels, wie kent hem niet! Nou, wij dus, maar hij zet naar eigen zeggen al jaren iedere plek waar hij optreedt op z’n kop. Dat zal dan wel zo zijn toch? We moeten dus nodig eens aandacht schenken aan Robert.

  En dat treft, want hij heeft net een nagelnieuwe hit uitgebracht over de gewone man, die iedere ochtend vroeg op moet staan om centjes te verdienen en dan voor de spiegel staat te grienen. Daarbij kijkt hij als de Aliexpress kruising tussen Michiel Romeyn en Frans Duijts. Sommige zangers zijn al jong in een ketel toverdrank gevallen, Robert Pouwels niet. Die is vrij jong met z’n kin op de uitlaat van een vrachtwagen gevallen en die indruk heeft hij tot z’n handelsmerk gemaakt.

  Kijk vooral even de eerste minuut en verbaas je over hoe goed Robert voor de spiegel een verknipte dekzwabber nadoet. Ook klaagt hij over dat hij de loterij nooit wint, wat ons het idee geeft dat Robert niet het meeste verstand heeft van kansrekening. Geen geld op de bank, maar als hij -haar- dan ziet, dan wil hij haar alles geven. Wat snel gebeurd zal zijn dus. Verderop in de clip staat hij met een geel hesje aan (voor de veiligheid) een schoon stuk beton te vegen. Kortom, wie kent hem niet.

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  18/10/2021 - 14:30 14:30

  Dank! Ik had zojuist een volle HHM-bingokaart!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  18/10/2021 - 14:44 14:44

  Louis Davids was hem voor:
  “Dat is de kleine man, de kleine burgerman,
   Zo’n doodgewone man, met ‘n confectiepakkie an”

  En als iedereen de staatsloterij zou winnen, dan zou de hoofdprijs maar 60% van de prijs van een afzonderlijk lot bedragen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN