Vandaag hebben we na het geweld van Wesley de Bruin en Douwe vorige week nu Raymon Hermans in petto voor je. Hoe Raymond Hermans eruit ziet? Bedenk je een flauwe vegetarische loempia van anderhalve meter. De bovenste 30 cm is tot bruinkrokant in de frituurpan gedrukt. Daarvan de bovenste 14 centimeter is compleet afgefikt, alsof het zwart haar is. En die kleffe loempia hebben ze dan voor het contrast een wit overhemd aangetrokken.

Raymond Hermans z’n nieuwste “hit” heet Fenomeen. Maar dat dekt de lading niet. Het woord “fenomeen” behoort gereserveerd blijven voor buitengewone zaken, als je een zaadloos klam kwakje in een HEMA theedoek al “fenomeen” noemt dan is duidelijk waarom dit land Jan Roos verdient als premier.

Kom pak mijn hand en geef me m’n hart en heel je leven.” We hebben met het referendumproject orgaanhandelaren ontmoet die minder to the point waren. “Je kwam en zag en overwon, ik zal je alles geven“. Dat zei Hitler tegen Polen ook. En we weten allemaal wat daar van gekomen is.

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Reet
Beheerder
12/09/2016 - 15:18 15:18

Een beetje het slankere broertje van Jantje Smit. Hij kijkt net zo dom uit z’n hoofd, zingt minstens zo slecht, dus ik zie niet waarom Raymond Hermans geen succes zou kunnen
worden.

DeRadio
DeRadio
Gast
Antwoord aan  Reet
03/07/2017 - 15:39 15:39

Ik weet niet, maar hij zingt heel erg goed. wij promoten hem dagelijks en dat verdient hij ook!

Amoorah Kartoubi
Gast
12/09/2016 - 10:08 10:08

HET IS OFFERFEEST! IK OFFER HEM!