More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Ray Benjamin – Ik geloof je niet meer

  We noemden Lesley Rosbach (u weet wel, van vorige week) wel eens een soort gehaktstaaf met een stukje hoogpolig tapijt bovenop, en die gedachte kwam meteen omhoog toen we Ray Benjamin castten voor de HHM-rubriek.

  Terwijl Ray Benjamin veel hoogpoliger tapijt op z’n eigenheimer heeft en daarnaast meer weg heeft van een ingezakte kaassoufflé. Wittig, vettig en inhoudelijk teleurstellend. Wat ook teleurstellend is, is z’n masculinity. Gerard Joling geeft straight vibes af naast Ray Benjamin. Wat ook niet helemaal fris is, zijn de ingehuurde figuranten in de clip. Het begint met Betty Bolt-on, met dubbel D lippen en ditto titten, daarna krijg je Alex Mass in zijn rol van viezige fitnesstrainer, die flirten een slechte naam geeft en wel even een eiwitshake wil maken voor Betty. Althans, dat is de boodschap van het nummer en de clip.

  Mocht u overigens denken dat Ray die coupe zelf gedaan heeft, neen, daar is een heuse visagiste voor aan te pas gekomen om het nog in ieder geval een beetje toonbaar te maken. La Joyce visagiste verstaat haar vak, want dit moet een beetje het huzarenstukje zijn wat een plastisch chirurg uitvoert bij patiënten met derde-graadsbrandwonden om het nog enigszins toonbaar te maken. Het meest natuurlijke in de hele clip is nog wel de glimlach van Betty vrees ik.

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  14/10/2020 - 11:22 11:22

  Nee dankje, vandaag niks. We hebben nog genoeg crack in huis

  krek.jpg
  Dehnus
  Dehnus
  Gast
  29/10/2020 - 13:33 13:33

  In case of an emergency, her lip implants can be used as a flotation device.

  Dehnus
  Dehnus
  Gast
  29/10/2020 - 16:52 16:52

  Serieus trouwens, ze passen toch ook niet bij elkaar. Hij is een Sjonnie met een Mercedes bak, en zij mag graag sporten en in de sportschool zitten. Hij light liever met de Schultenbrau naar “TV Oranje en Heel Holland host met Hazes” te kijken, en zij reguliert liever haar carbs en plant haar dieet. Hij houdt van een Casio ritmebox en blèren in een Microfoon zonder mondkapje. Zij gaat op techno muziek crosstrainen zonder mondkapje.

  Het is toch beter zo? Nu heeft ze iemand die haar interesses deelt, en neit een sjappie met een woonwagen Mercedes van SBS Seks.

  Er is vast wel een Anita voor deze Sjonnie die ook van Schultenbrau houdt, iedereen blij en hoeft er geen lawaai overlaast te worden ge produceerd op JijBuis.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN