More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Lesley Rosbach – Vier elke dag

  Hartelijk welkom in weer een fijne nieuwe verse week met stikstofproblematiek, zwartepietenschaamte, onze energievoorziening in Japanse handen en óók weer een fijne Hollandse Hits Maandag.

  Want we hebben Lesley Rosbach bereid gevonden om uw maandag te vergallen. Lesley Rosbach is een soort gehaktstaaf met een stukje hoogpolig tapijt bovenop en zo klinkt het ook. Rood-Hit-Blauw en Kaska Producties hebben getekend voor de clip en je ziet duidelijk dat het er eentje uit de stalbrand van Rood-Hit-Blauw is. Alle opnamelokaties zijn smaakvol ingericht, de dames dragen een boodschap uit dat morbide obese volslanke vrouwen er ook best mogen zijn in videoclips en er is zelfs wat reggeaton in het liedje gepropt om wellicht ook de wèl ritmisch aangelegde doelgroep te interesseren. En toch vragen we ons af, wat mist er nu, en welk liedje hebben ze het deuntje van gegapt?

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  25/11/2019 - 10:52 10:52

  Wat leuk dat Lesley Rosbach zijn verreke mee uit wandelen neemt. Of zet ie de kliko aan straat? Het verschil is moeilijk te zien.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  25/11/2019 - 12:03 12:03

  Ook toevallig… “Vier elke dag” is exact wat mij dokter aan pijnstillers voorschrijft als ik hem vertel dat het weer Hollands Hits Maandag is.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN