More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Marjolein Faber – Kleintje Jij

  Na het daverende succes van de combinatie chirurg en zangeres, presenteren we deze week weer iets uit de zorg. Een bevalling namelijk en hoe postnatale stress stoornis dan een verrassend liedje kan opleveren.

  Marjolein Faber, hier te vinden op feestboek, heeft Eternal Flame van de Bangles gepakt en daar even een hele andere draai aan gegeven. Het effect van Stockholmsyndroom op een kind krijgen tijdens een totaallockdown zou je kunnen zeggen.

  Gelukkig is ze de tijd doorgekomen, ze neemt wekelijks kutkoffers coverlyricsnummers op. Zingt ze heel slecht? Nee, dit nummer heeft u vast al eens in een slechtere compositie gehoord in uw leven, en ook Riley maakt het goed, al zijn de aanhalingstekens om “mijn dochter” hier wat dubieus. Niet heel erg duidelijk waar de pijn zit, maar niemand in de bunker kon hem uitkijken en iedereen had kippenvel op de armen. Weet u er iets over te zeggen?

  4.3 6 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  13/07/2020 - 12:59 12:59

  “Niet heel erg duidelijk waar de pijn zit”
  Misschien omdat de verwekker nu in het dagelijks leven de rollen van vader, opa en oom moet combineren?

  Laatst bewerkt op 3 jaren geleden door Toxteth O'Grady
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Flepz0r
  13/07/2020 - 13:11 13:11

  Attention; Clean up on aisle 14 needed!

  Jelle Faber
  Jelle Faber
  Gast
  13/09/2020 - 00:09 00:09

  ik lees deze tekst zojuist en ik snap niet helemaal hoe deze tekst bedoeld is. mijn vrouw en ik hebben dit nummer geschreven voor onze dochter, die overigens blaakt van gezondheid, gewoon omdat het kan. wij willen met dit nummer iedereen een soort feel-good gevoel geven. het nummer is dan ook niet voortgekomen uit PNSS maar uit liefde voor onze dochter. ja de tekst is misschien wat dubbelzinnig maar daardoor kan iedereen die een kleintje heeft zich erin herkennen. de reactie van toxeth o’grady snap ik ook niet hoezo de verwekker nu de rol van vader, opa en oom heeft. ik had het zeer op prijs gesteld als er voordat er een tekst geschreven wordt over de muziek van mijn vrouw dit in overleg gegaan was. misschien een soort interview voordat er dingen geschreven worden die niet kloppen. Stockholm syndroom??? ook een beetje vreemde woordkeuze.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN