More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Juan Richard – Pak Het Moment

  Nou, dat weekend vloog voorbij zoals Verstappen aan Hamilton voorbijvloog in bocht 5. Godsamme wat was dat nagelbijtend spannend. Gelukkig is het weer een nieuwe week dus naast uitkijken naar vanaaf aard snistel en groen is er ook weer een nieuwe maandag.

  En die brengt ons vandaag Juan Richard, een nieuw gezicht op de Hollandse Hits Maandag. Juan Richard is zanger, Frank Verkooyen zijn producer. Ze zaten samen te praten en kwamen erachter dat ze beide met muziek bezig waren, hoe verassend! Wat dan beter om een mooi plaatje uit te brengen.

  Daar is het nog niet van gekomen, maar ze hebben wel dit nummer uitgebracht. Hij kreeg deze track aangeboden door countryzangeres Hilde Vos. “De muziek heb ik samen met mijn vaste team gemaakt. De tekst was in eerste instantie geschreven voor een opa, maar Hilde heeft het compleet omgetoverd tot een ode voor m’n moeder.”

  Nou, dan weet je het wel he, genieten! Er komt volgens het bericht onder de video een heel album aan, dus wellicht komt er dan alsnog een mooi nummer!

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  13/12/2021 - 13:29 13:29

  Je moeder!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  13/12/2021 - 16:51 16:51

  Omgeschreven door Hilde Vos… Jaja, dan verwacht ik dat iemand dan niet domweg een global replace van “Opa” naar “Moeder” doet maar tevens aandacht besteedt aan het RIJMEND maken van het nieuwe geheel.
  Maar nee… helemaal niets. Niet eens een poging, terwijl “Pak het moment’ toch zoveel kansen biedt die haast automatisch opborrelen.
  Pak het moment, lekkere vent
  … zit op je krent
  … rete-verwend
  … Allah ontkent
  … multi-talent
  … stoephoerentent
  … kamperaccent
  … oorsmeercement

  Nee, geen hulde aan Hilde.

  Tolleke
  Lid
  13/12/2021 - 19:27 19:27

  Sterk gebruik van dissonantie.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN