More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Jordy van den Boer – Je Woont Nog Bij Je Moeder

  Mensen die robots nadoen in videoclips. Daft Punk begon daarmee in 1999, maar het heeft inmiddels Brabant bereikt want Jordy van den Boer heeft het centraal gezet in z’n nieuwste kneiter “Je woont nog bij je moeder”.

  Jordy heeft sinds de vorige keer dat we op bezoek kwamen z’n side vernieuwd met allemaal kekke socialicoontjes die lekker niet aanklikbaar zijn. Ander nieuws is dat hij HIV heeft, oh nee, hij zingt liedjes van Jan Smit, dus daar kan hij nog wèl van afkomen.

  Dan naar de hit van vandaag, want man oh man daar is nog wel wat over te zeggen. Hoewel je zou zeggen dat Jordy zelf die integraalhelm op zou doen, maar neen, hij zingt over mensen die allemaal dingen aardig voor elkaar hebben (kleding, uiterlijk, lichaam, gezondheid) en die gaat Jordy bekritiseren met de conclusie dat ze nog “bij hun moeder wonen”. Nou Jordy, in beginsel kun je kritische vragen gaan stellen als iemand z’n primaire stek in de garage van z’n ouders heeft na z’n 30e, maar gebruikt zelf een beatje waar je toch echt een standje 14 te blank voor bent en gebruikt sans gene “keburt” als je gebeurd bedoelde. Iets dat eigenlijk vóór de Jeugd van Tegenwoordig al behoorlijk bedroevend was.

  En terug naar het deuntje, het lijkt nog wel het meeste op een anaalverkrachting hele slechte cover van Rampeneren van Ali B, Yes-R en Partysquad. Enige wat deze clip nog slechter zou kunnen maken is Greenlegend. Oh nee, toch niet.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  22/11/2021 - 16:55 16:55

  Mag dit dood?

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  22/11/2021 - 17:06 17:06

  Waardeer jij de input van Flepz niet ofzo? Of doel je meer op het leidend voorwerp?

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Reet
  22/11/2021 - 18:09 18:09

  Wij zij de lijdende voorwerpen, en Flep is lief

  Laatst bewerkt op 2 jaren geleden door Toxteth O'Grady
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  22/11/2021 - 18:17 18:17

  Bij je moeder wonen is weer helemaal in tegenwoordig. Niks kinderachtigs aan ook. Je kunt de hele binnenstad van Rotterdam aan flenters slaan en gewoon bij je moeder wonen. Je kunt een steen door de ruit van een ambulance gooien en daarna gewoon weer bij mamma aanschuiven voor een lekkere Couscous.
  Dus Jordy moet niet lullen. Bij je moeder is het helemaal top.

  Meneer van Dale
  Beheerder
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  22/11/2021 - 19:28 19:28

  Jammer dat je door het impliceren van couscous in je zin over de ambulances alle jongeren van Urk buitensluit! Niet inclusief!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Meneer van Dale
  23/11/2021 - 09:03 09:03

  Ik heb anders een prima recept voor couscous met paling.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN