More

  RECENTE POSTS

  Hollands-Belgische Hits Maandag – Paul Severs & Dina Rodrigues – Ik Heb ‘N Oogje Op Jou

  Ja, lieve kijkbuiskindertjes, er zijn indringers op je Hollandse Hits Maandag. Een Belg, Paul Severs, iemand die schijnbaar al meer dan 50 jaar op de planken staat en te weinig jaren ertussen ligt. En Dina Rodrigues, een Portugees mokkel dat inmiddels al 14 jaar (inderdaad) in België woont.

  Nu moet u weten, deze clip is beschikbaar in “Ultra HD 4k”. Iets dat wij alleen kennen van Pornhub Premium BBC natuurdocumentaires, maar dat zich blijkbaar bijzonder goed leent voor kutmuziekclips. Althans, dat moet de producent gedacht hebben. Of die dacht even een stukje upselling te kunnen doen en heeft gedacht “ach, hoe lelijk kunnen die verlopen veenlijken nu zijn in HD”. Nou.

  Dina is duidelijk door een makeupartiestamateur met Parkinson onder handen genomen met een verfroller en nog zie je vanaf de maan de geulen in d’r giechel. En Paul Severs dan. De bovenstaande foto was al schrikken, maar tegenwoordig ziet hij er ouder uit dan de mummy van Toetanchamon. En dat is me al een ingedroogde pruim van heb ik jou daar. En dan de muziek. Daar horen we graag jouw feedback over. Reet vertelde net namelijk dat de RC aansprakelijkheidsverzekering en arbeidsongevallenverzekering geen oorebola dekt.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  grotesnor
  10/10/2016 - 16:26 16:26

  Feedback over de muziek? Je gaat me toch niet vertellen dat je niet hebt geluisterd? Komop, die oorebola valt best mee. Twee aspirientjes en een glas appelsap en je bent weer het heertje.

  En de clip is ook op 144p te bekijken, scheelt een hoop

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN