More

  RECENTE POSTS

  Hoi, ik heb teveel geld. 7 dingen om dan te kopen.

  Geld is een dingetje. Als je het niet hebt, wil je het. Heb je het wel, moet je bepalen waar je het aan uit wil geven, want geld moet rollen. In Nederland is geld een enorm taboe-onderwerp, maar wat als je gewoon TE VEEL geld hebt? Dat je zo ontzettend rollt in dough, dat je van gekkigheid niet meer weet wat je ermee moet…

  Die mensen bestaan! Die kopen zúlke insane dingen waarvan normale mensen zoals jij en ik zich op het hoofd krabben. Geld doet soms gekke dingen, zullen we maar zeggen. Hier een lijstje van 7 dingen die je kunt kopen als je geld over hebt.

  1 Kopi Luwak koffiebonen

  We beginnen nog een beetje mild, met koffiebonen. Deze hadden we al eens genoemd in de post Anaal Verhaal, maar het is zo debiel dat we ze gewoon opnieuw aanhalen. Deze koffiebonen worden opgevreten en uitgescheten door een civetkatachtig beest en daarna geroosterd, waardoor ze naar verluid awesomelekkere koffie opleveren.
  Prijskaartje: €34,20 voor 125 gram. 

  2 IJs met bladgoud

  In de bunker zijn nogal wat Bourgondiërs aanwezig die met dagelijkse regelmaat hun culinaire escapades met de rest delen, misschien is dit iets voor ná de 14 kilo vlees. Dit ijsje staat in het Guiness Book of Records als het duurste dessert ooit.
  Prijskaartje: $1000,- voor een coupe.

  3 Spa Blauwbad

  Sowieso slaat water uit een fles in Nederland al helemaal nergens op, tenzij je in Amsterdam woont, waar er ongeveer rioolwater uit je kraan komt. Serena Williams, een beroemde tennischick, gaat in een bad gevuld met Spa Blauw, wegens redenen. Ze zit dan met d’r kont in 1000 liter Evianwater. Iets voor jou?
  Prijskaartje: $5000,- per bad.

  4 Kerstster met diamanten

  Sommige mensen zetten een ster op hun kerstboom in plaats van een piek, zoals wij. Deze kerstster is iets exclusiever dan de gemiddelde boomversiering, wegens diamanten. Glim, glim. Waarom niet? Wel even zorgen dat de kat uit de buurt van je boom blijft.
  Prijskaartje: £615.000,-

  5 Gouden pleepapier

  We verzinnen dit niet, hoor. Dit bestaat echt en kennelijk zijn er mensen die het kopen. Pleepapier van fokking goud. Nou, dan heb je echt de piek wel bereikt van geld over hebben, toch? Veeg je reet af met drielaags papier met 24 karaat bladgoud erin. Prijskaartje: $1.558.335,- per rol. (Als je nu denkt: wat een gek bedrag; klopt. Het is afgeprijsd…)

  6 Ruby slippers

  High heels vinden we erg leuk, mits vrijwillig gedragen, en Dorothy was heel schattig in the Wizard of Oz met die ‘Ruby slippers’, dus waarom niet. Deze rode hakken zijn de duurste ter wereld en heten Harry Winston Ruby Slippers. Of iemand ze ooit ook daadwerkelijk aantrekt, betwijfelen we echter.
  Prijskaartje: $3.000.000,-

  7 Tiara voor de hond met diamanten

  Voor hondenliefhebbers is soms niets goed genoeg voor hun viervoetertje. Nou, hier is een prachtige accessoire voor Chanel, Squirty, Maizena of hoe mensen hun hond ook maar noemen. Heel nuttig ook trouwens: een tiara. Ja, dat is een soort kroon en dat blijft vast echt goed op een hondenkoppie staan.
  Prijskaartje: $4,200.000,-

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  psycho ambon
  psycho ambon
  Gast
  21/04/2017 - 13:32 13:32

  Ja,meestal zo/
  Wat je teveel van het ene hebt,heb je te weinig vanhet andere.
  Verstand meestal.

  psycho ambon
  psycho ambon
  Gast
  Antwoord aan  psycho ambon
  21/04/2017 - 13:35 13:35

  Soms ook inkomsten,gedorven uit uitgaven.

  Weirdoinventor
  Lid
  21/04/2017 - 17:26 17:26

  Oké, schoenen en juwelen en zo snap ik, zelfs dat ijsje nog wel. Het is tenslotte toch weer eens iets anders, net zoals zo’n pizza met truffels, foie gras, kaviaar en inderdaad ook bladgoud:
  http://www.maxim.com/entertainment/2000-dollar-gold-pizza-2017-1
  Het is gemaakt om duur te zijn, maar daarom hoeft het nog niet smerig te wezen.

  Maar WC-papier met metaal erin? Dan wil je zo graag iets duurder maken dat je dus de complete functie sloopt. Die slippers zullen ongetwijfeld ook niet lekker zitten, maar WC-metaal kan al helemaal niet lekker… uhh… zitten. Dat is alsof je een gouden mes maakt, of een gouden klimtouw. (En ja, die bestaan vast allebei.) Het materiaal is er gewoon niet geschikt voor, en je kan het er ook niet echt geschikt voor maken, hoeveel meer geld je er ook tegenaan gooit. Dus waarom zou je?

  Bismarck
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  24/04/2017 - 12:44 12:44

  Het hele idee van exorbitante geldsmijterij is om opzichtig geld kwijt te raken, waarbij de enige spelregel is dat het niet ten goede van de gemeenschap/overheid mag komen. Of de extra uitgave effectiviteits-, of comfortwinst oplevert is niet relevant. Als je maar kunt laten zien dat geld voor jou dusdanig overvloedig is dat je het (in dit geval letterlijk) achteloos door de plee kan spoelen.

  Sjofels de Pofels
  21/04/2017 - 22:11 22:11

  No1 is een tegenvaller…

  en als ik dan toch ergens ontiegelijk veel geld op kapot moet smijten dan dit;
  http://luxurylaunches.com/other_stuff/gundam_fix_platinum_for_250000.php

  Arduenn 
  22/04/2017 - 20:02 20:02

  “1 Kopi Luwak koffiebonen” — En dan zijn het nog neppe ook: uitgepoept door civetkatten die in gevangenschap volgestopt zijn met bonen. In het wild kiest de civetkat de beste koffiebessen uit, qua prijskaartje nog veel duurder qua financieel geld.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Arduenn 
  23/04/2017 - 17:13 17:13

  Ah, dus dat is de gein, het is kwaliteitscontrole.

  Dat moet toch goedkoper kunnen, en smakelijker.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN