More

  RECENTE POSTS

  Het leven is mooi en jullie zijn ALLEMAAL lief!

  Maar vanwaar deze blijdschap en ongevraagde zijigheid? Hoor ik jullie in koor vragen. En ik begrijp dat, normaal gesproken zijn we hier op de Retecools meer van de wharrgarbl en dingen, maar vandaag even niet.

  Vandaag is het een mooie dag en vind ik jullie allemaal lief. Heus niet alleen omdat het zonnetje schijnt. Vandaag is een mooie dag omdat ik zojuist het recept (ja recept) heb gevonden voor de ALLERBRUUTSTE EN HARDST HEERSENDE shotglaasjes op aarde, het zonnestelsel en waarschijnlijk zelfs het volledige universum: Bacon-Chocolate Shot Glasses.

  Inderdaad, je leest het goed, shotglaasjes van bacon en chocolade. De buitenkant van het glaasje is gemaakt van heerlijk krokante bacon en om je alcoholhoudende drank (whisky, grappa, gin tonic, sambuca, noem maar op) er niet doorheen te laten sijpelen is de binnenkant dicht gekit met chocolade. EN het aller aller aller mooiste is nog wel dat je ze zelf kunt maken, thuis! Hoe dan? Check hier de handleiding. Wij RAmen alvast de oven aan hier in de redactiebunker.

  Meer bacon op deze site? Dat kan, zoals het laten draaien van je motor op bacon. En bijvoorbeeld dit vreselijke bericht dat bacon kankerverwekkend zou zijn. Maar anders gewoon een stukje varkens insemineren naar demense toe. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook en ons volgen op twitter heerst natuurlijk ook enorm.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN