More

  RECENTE POSTS

  Het Favoriete Vervoersmiddel Van Iedere Dictator

  Stel, je bent een dictator en je hobby is het onderdrukken en het uitpersen van je eigen volk. Dat kan, doen er meer. Maar het gaat de laatste tijd wereldwijd niet zo heel erg lekker en ook in je eigen bananenrepubliek beginnen de tegoeden langzaam op te drogen. Dus meer onderdrukking en uitbuiting, want je kitschpaleis moet uiteraard wel blijven draaien. Enige nadeel van deze methode van Cash Flow Insurance is dat je volk het op een gegeven moment meer dan spuugzat is en begint te morren. Opstootje hier, relletje daar, af en toe de ruiten van een overheidsinstantie ingegooid en heel soms zelfs een molotovcocktail naar binnen. Dat moet je niet willen met je dictatorfamilie. Wat doe je dan om de toekomst van je kroost veilig te stellen? Dan koop je een paar INKAS Riot Control Vehicles (“Where Luxur Meets Security”…) en veegt daarmee je eigen straatje weer schoon. Probleem opgelost, iedereen binnen je gezichtsveld weer blij!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  fishbowl
  01/12/2014 - 15:40 15:40

  Oh joy. Ik neem deze.

  Ome Mc
  Lid
  01/12/2014 - 17:25 17:25

  Op die side zie ik nog wel een paar upgrade-mogelijkheden voor deze gasten die laatst bij de lokale broodjeszaak stonden.

  tedje van es
  tedje van es
  01/12/2014 - 17:43 17:43

  Het heeft ook nog mechanische EN elektrische componenten!

  Bismarck
  02/12/2014 - 12:20 12:20

  Ook handig voor die agenten die ik vanmorgen volgas door rood zag afslaan om nog net de overstekende fietsers voor te zijn (nee geen sirenes, gewoon geen zin om nog een halve minuut langer te wachten). Met dat apparaat kunnen ze gewoon rustig optrekken, als de fietsers niet uit zichzelf opzij gaan zorgt die Cow Catcher er wel voor.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN