More

  RECENTE POSTS

  Het cinematografische meesterwerk van RPM op RC

  We voorspelden het correct in de Lance Stroll is een mongool post, Monaco was saai. Sterker nog het was een dusdanig snoozefest dat de hele fucking top 10 eindigde zoals die startte omdat KMAG even de RB van Checo in gruzelementjes reed na bocht 1.

  Affijn, we hebben lekker getukt, hopelijk volgend weekend wel wat meer spektakel in Canada (en in godsnaam geen dieselkraan voor spektakel!) voor we weer wat normale Europese circuits krijgen met inhaalkansen. Terug naar de topisch in de hand, Draiz merkte volkomen terecht op dat Rocket Powered Mohawk een schitterend cinematografisch meesterwerk geconcipieerd had en dat dit best wel een eigen post verdiende. Waarvan akte. Of zoals Draiz zelf het treffend uit elkaar wist te drukken:

  “Zijn special (cinematografisch meesterwerk zoals hij zelf zegt) over hoe de leeuw in Verstappen wakker werd toen Perez hem door omstandigheden een keer versloeg begin vorig seizoen, is fenomenaal. Hoe hij Perez daarna compleet de vernieling en de bibbers inrijdt. Kijkon menson!”

  4 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Draiz
  Draiz
  Lid
  02/06/2024 - 22:35 22:35

  *springt blij op-en-neer onderwijl roepend: Kijkon menson!*

  Draiz
  Draiz
  Lid
  Antwoord aan  Flepz0r
  03/06/2024 - 18:44 18:44

  Als ik Perez zie moet ik nu altijd aan een mexicaans ezeltje denken.

  Bobbie Rotkop
  Bobbie Rotkop
  Lid
  04/06/2024 - 13:01 13:01

  Mooi verhaal natuurlijk, maar Perez reed vamaf dat moment zelf ook geen deuk in een pakkie boter meer. Het is niet alsof het het Verstappen ook maar een klein beetje moeilijk kon maken. Niemand niet, maar hij al helemaal niet.

  Draiz
  Draiz
  Lid
  Antwoord aan  Bobbie Rotkop
  04/06/2024 - 13:58 13:58

  Dat is het effect dat VES op teamgenoten heeft. Hij rijdt zo klinisch goed, dat ze proberen beter te rijden dan ze kunnen. En dan maken ze fouten en gaan ze juist mentaal de vernieling in. Is al aardig wat over geschreven, Perez is niet de eerste.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN