More

  RECENTE POSTS

  Het bizarre leven van Ad Looij

  Mijn naam is Ad Looij en ik kom uit Zevenbergen. Zo begint Ad Looij vrijwel elke video die hij op youtube heeft gezet en uiteraard voornamelijk over Ad Looij gaat. Want dat kan Ad Looij heel erg goed, over Ad Looij praten.

  Zo goed zelfs, dat Ad Looij inmiddels al 2314 video’s over Ad Looij op youtube heeft gezet. Naast over Ad Looij praten, praat Ad Looij ook over het bereiden van zijn maaltijden, of het opeten er van. Net zo interessant als de gemiddelde youtubevlogger dus, maar Ad Looij tilt het grote niets naar een andere dimensie. En het mooie daarvan is dat het Ad Looij geen ruk interesseert.

  Ad Looij is namelijk Ad Looij en probeert ook niet toffer of gaver of heersender over te komen dan Ad Looij. Ergens begrijpt Ad Looij wel dat hij iconisch bezig is op youtube, want Ad Looij drinkt zijn koffie uit een mok met een foto van Ad Looij er op. Sinds enkele jaren heeft Ad Looij twee kleinkinderen en daar is hij, terecht, enorm trots op. Zo trots dat een heel enkele keer zijn verhaal niet over Ad Looij gaat, maar over zijn kleinkinderen.

  Zoals al eerder aangegeven praat Ad Looij ook met ontzettend veel levensvreugde over hoe hij afhaal/bezorgservice eten naar binnen werkt, uiteraard vanaf zijn inmiddels legendarische bank. Maar regelmatig kookt Ad Looij ook zelf en gelukkig maakt Ad Looij ook video’s van deze culinaire juweeltjes.

  Vroeger, toen Ad Looij nog wel een baan had en niet de hele dag op de bank aan het hangen was, reed Ad Looij op de vrachtwagen. Er is gelukkig helemaal niets mis met het geheugen van Ad Looij, want Ad Looij doet met griezelige precisie verslag van zijn dagen als vrachtwagenchauffeur.

  Helaas is het met de gezondheid van Ad Looij niet al te best gesteld. Er is zelfs recentelijk kanker bij Ad Looij geconstateerd. Ad Looij zou Ad Looij niet zijn als hij ook daar niet zeer uitgebreid verslag van zou doen. Je raadt het al, dat doet Ad Looij inderdaad wel. Werkelijk alles wat Ad Looij meemaakt, tot de problemen op het toilet aan toe, vertelt Ad Looij op zijn website, of in een youtubevideo. We hopen uiteraard dat het goed komt met Ad Looij, want 2314 video’s op youtube, van soms wel 11 uur lang is natuurlijk peanuts. Daar moeten er uiteraard enorm veel meer bij komen. Hup Ad, je kan het!

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Stijn Kok
  Stijn Kok
  Gast
  30/03/2021 - 09:21 09:21

  Leuk ad!

  Ad Looij uit Zevenbergen
  Ad Looij uit Zevenbergen
  Gast
  Antwoord aan  Stijn Kok
  04/02/2022 - 15:30 15:30

  Ad schrijf je met een hoofdletter dat doe je bij jezelf ook, dan toon je respect !

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN