More

  RECENTE POSTS

  Hans Boet is een bokkelul

  Hans Boet, ex-topambtenaar van de gemeente Schiedam is een bokkelul met vingers. Waarom? Nou, omdat hij 1,3 miljoen van onze belastingcenten wil hebben. Want zijn reputatie is “volledig aan diggelen”, nadat hij in de shitstorm rondom Wilma Verver behoorlijk door het slijk gehaald werd in het BING-rapport over de integriteit van de gemeente Schiedam. Ja, u leest het goed: ÉÉN KOMMA DRIE MILJOEN EYPO. Schadevergoeding. Omdat een onderzoekscommissie een mening over hem had, waarna hij sowieso al met een ontslagvergoeding van 2,5 ton, oftewel TWEE HONDERD EN VIJFTIG DUIZEND EYPO, vertrok. Volgens RTV Rijnmond nam hij die trouwens niet aan, maar de Gemeente lijkt dat niet te weten.

  De man is dus compleet, maar dan ook compleet schaamteloos. De man is namelijk niet ten onrechte door BING in het rapport betrokken, nergens wordt gemeld dat het rapport incorrect is. Er is alleen ‘onvoldoende wederhoor’ toegepast, aldus het College van Beroep voor het bedrijfsleven – op basis van alleen het openbare gedeelte van het rapport. BING gaat in hoger beroep het vertrouwelijke deel ook naar voren brengen, wat ze in verband met het openbare karakter van de zitting en het beschermen van lagere ambtenaren en overledenen die in dat deel voorkomen in eerste instantie niet hadden gedaan.

  Gebrek aan wederhoor of niet, er wordt in het rapport zelf op basis van feiten als e-mail verkeer en zijn eigen verklaringen over hem geschreven. In het BING-rapport komt een beeld naarvoren van een clustermanager die stelselmatig signalen vanuit de organisatie negeert en de regels nogal creatief opvat om o.a. vriendjes van Verver aan baantjes en opdrachten te helpen, zelfs als de ongeschiktheid van die mensen door P&O wordt aangestipt. Dat zijn inderdaad nogal dingen die je niet voor een carrière als hoge ambtenaar geschikt maken, en redelijkerwijze je reputatie aan gort helpen. Dus moet de gemeente maar 1,3 miljoen voor zijn imagoschade betalen want “hij komt nu moeilijk aan een nieuwe baan”. Nou en? Heb je rondgekeken hoe goed het gaat met Mark z’n banenmachine? IEDEREEN HEEFT MOEITE OM EEN NIEUWE BAAN TE VINDEN. Weet je wat die krijgen van ons belastinggeld? Verplicht vrijwilligerswerk. Niks 1,3 miljoen. Bovendien: Linkedin zegt dat je sinds april 2012, de maand dat je bij de gemeente wegging, al een baan als General Manager hebt. Dus het is gewoon gelul.

  Echt, doe het land een plezier, Hans, en verdwijn. GA! GEWOON! WEG! Lul.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  18 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  18 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Xloph
  01/09/2015 - 19:45 19:45

  Echt waar, laat al die vluchtelingen lekker binnen en schop dit soort tuig z.s.m. met zoveel mogelijk op een zo gammel mogelijk bootje de Noordzee op. Minder! Minder! Minder!

  teringbibber
  Lid
  03/09/2015 - 17:15 17:15

  Tjonge, RC 15 is wel een spam magneet zeg! Zeg maar zoiets als stront voor de vliegen!

  teringbibber
  Lid
  03/09/2015 - 17:15 17:15

  Dat meende ik niet he.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN