More

  RECENTE POSTS

  Hamsteren! Want de Mutant Hamsters komen eraan!

  Brekend nieuws van de Universiteit van Leicester: wetenschappers waarschuwen voor “Albert Heijn WK Hamsters met de afmetingen van een koe“. De Universiteit waarschuwt bovendien dat deze zogenaamde Mutant Hamsters immuun zijn voor alle beschikbare verdelgingsmiddelen. De waarschuwing is inmiddels overgenomen door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Een woordvoerder licht toe: “We hebben de WK Hamsters op kwaliteit en veiligheid laten testen voor ze in de winkels kwamen, toen was alles in orde. Maar we merken dat de WK Hamsters bij de mensen thuis explosief groeien, waarschijnlijk als gevolg van een hormonale afwijking. Op sommige plaatsen in Brabant en Limburg zijn al WK Hamsters gesignaleerd zo groot als een flinke kat of een vos. In dit groeitempo bereiken de Hamsters tegen het einde van het WK een gewicht van mogelijk wel 80 kg. Op termijn kunnen zij de omvang van een koe bereiken, en in het tempo waarin de WK Hamsters zich momenteel voortplanten leiden ze tot een ecologische ramp van Bijbelse proporties.” De NVWA waarschuwt het publiek bovendien dat de WK Hamsters een zeer groot gevaar vormen voor de Volksgezondheid, omdat ze allerlei bacteriën en virussen met zich meedragen. Albert Heijn laat weten dat zij uit voorzorg posters met een waarschuwing in alle winkels hebben opgehangen. De veiligheidswaarschuwing geldt voor alle 23 uitvoeringen van de zogenoemde Hup Holland Hamsters. Sinds het begin van deze maand zijn 45 miljoen WK Hamsters bij de kassa weggegeven. Albert Heijn adviseert ongeruste klanten hun almaar uitdijende WK Hamsters naar de servicebalie terug te brengen.

  WKhamsters

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  28/06/2014 - 01:51 01:51

  Rat is best te bikken naar het schijnt. In de streek rond Dendermonde, in van die restaurantjes aan de Schelde, is Muskusrat op het menu niet ongewoon, maar dan heet het waterkonijn.
  http://www.smulweb.nl/recepten/1008249/Waterkonijn

  Hansaplast
  Hansaplast
  28/06/2014 - 12:40 12:40

  Doe je boodschappen, krijg je dij de kassa ook nog een hoop vuilnis mee naar huis. Lekker is dat.

  Weirdoinventor
  Lid
  29/06/2014 - 11:04 11:04

  Ratten zo groot als een koe? Ideaal! Dan kunnen we ze gewoon afschieten, in plaats van op gif en vallen te moeten vertrouwen.

  Qua WK acties wil ik trouwens ook nog even een pluim geven aan de marketingafdeling van de Boni (ja, er is minstens één supermarkt die zo heet, 39 zelfs, volgens hun eigen site). Die hebben nu op de kassa een bakje WK stickers staan. Deze kosten gewoon geld, maar alle kinderen zijn ondetussen natuurlijk getraind om te verwachten dat ze iets WK-igs krijgen bij elke keer boodschappen doen, dus zeuren gegarandeerd. Briljant bedacht.

  Weirdoinventor
  Lid
  29/06/2014 - 11:09 11:09

  Hier overigens nog een versie van het kennelijk toch deels ietwat serieuze verhaal, met drie klassieke “ga er ver achter staan dan lijkt het groter” foto’s:

  http://www.newsshopper.co.uk/news/bromley/11156276.PICTURED__Rise_of_the_super_rat__Some_facts_about_the__mutant__rodents/?ref=rss

  Note to self: leer eens fatsoenlijk WordPressen.

  Eierbal
  Eierbal
  Gast
  29/06/2014 - 16:58 16:58

  Trouwens, qua supermarkt merk ik toch even op dat Boni kennen één is, maar er naar binnengaan……

  Weirdoinventor
  Lid
  29/06/2014 - 23:42 23:42

  Gebrek aan keuze op de betreffende locatie, vertrouw me daar maar op.

  Van de andere kant is het wel een geweldige winkel voor je improvisatievermogen, de helft van de schappen is standaard leeg zonder extra voorraad in het magazijn.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN