More

  RECENTE POSTS

  Gratis Vakantie van uw eigen Belastingcenten!

  “Russische ambtenaren moeten helpen het toerisme op de Krim weer op de rails te zetten. Ze zouden daarom op kosten van hun werkgever of vakbond op vakantie naar de Krim moeten kunnen, vindt de Russische president Vladimir Poetin.” Ik las dit, lieve Retecoollezertjes, en besefte direct dat dit een geniaal idee was van die dekselse Poetin! Want precies zó hadden we die 14 miljard euro Nederlandse noodhulp om de Griekse economie uit te slop te trekken ook verpakt moeten worden! Gewoon een gratis vakantie naar een zonnig Grieks strand voor allemaal, om onze keiharde WimLex euro’s eens flink te laten rollen bij de diverse Taverne eigenaren en scooter verhuurders. Want vergeleken met de methode Dijsselbloem heeft dit gigantische voordelen. Alleen al het draagvlak voor deze vorm van steun aan de Grieken zou bij Henk en Ingrid eindeloos veel hoger liggen, tenslotte zouden zij er hoogstpersoonlijk op toezien dat het geld ook daadwerkelijk bij hun arme niet zo heel hardwerkende Griekse equivalent Nikos en Helena terecht zou komen. Sterker nog, Henk en Ingrid bepalen zelf bij welke Souvlakiboer ze hun zuur verkregen belastingcenten uitgeven! Een ander verschil met de methode Dijsselbloem is dat de Banken er geen cent aan verdienen. Kortom: alleen maar voordelen!

  griekenland

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  16/06/2014 - 15:33 15:33

  “niet zo heel hardwerkende Griekse”

  Volgens mij werken Nikos en Helena veel harder dan Henk en Ingrid. Tenminste, als ze werk hebben.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  16/06/2014 - 15:40 15:40

  Ik zeg Doen!
  Verder voordeel… In zo’n juichpak sterf je bij 40 graden binnen het uur.

  Maar liever niet naar het als topic-plaatje getoonde Santorini.
  Daar is het al teringdruk.
  Doe liever een paar van die lieve kleine plaatsjes aan de kust van het vaste land.
  Geen haventjes ajb… ik eet liever zonder schreeuwende paupers aan het tafeltje naast me.

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  16/06/2014 - 15:40 15:40

  Haha! + 1 voor het stukkie!

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  16/06/2014 - 15:46 15:46

  Doe mij het geld zo maar trouwens. Dan begin ik daar een snackbar. Die gehaktstaven en bereklauwen gaan er wel in bij hen en ingrid. Met geld maak je geld en laat nikos en helena er maar inzakken!

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  16/06/2014 - 15:48 15:48

  Nee, nikos mag bij mij komen werken voor weinig. En ik ga lekker de hele dag met me scooter rijden terwijl de centjes binnenrollen * wrijft in handen *

  Weirdoinventor
  Lid
  16/06/2014 - 17:46 17:46

  Ik vind het eigenlijk best een idee, vakantie naar Griekenlandtoeslag. Maar dan wel met een Griekse maatschappij vliegen/bussen/cruisen, want anders gaat dat geld voornamelijk naar de KLM.

  Nadeel is natuurlijk wel dat we die steun niet met rente of zelfs maar deels terugkrijgen, en er zullen ook wel een paar kinderboerderijen in Drenthe en kajakverhuurders in de Ardennen zijn die het oneerlijke concurrentie zouden vinden.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  16/06/2014 - 18:09 18:09

  Ik heb een beter idee.
  I.p.v. 30% korting op een Griekenlandreis in te voeren, geven we een soort korting op de Euro, zodat alles daar 30% goedkoper wordt. Moet natuurlijk wel op de Eurobiljetten staan daar, anders kan je alsnog dat geld in de Ardennen uitgeven. Zet er gewoon een G voor. In Griekenland betaal je dan gewoon met Geuro’s ipv Euro’s. Makkelijk toch?
  En als Grieken iets bij ons kopen moeten ze die Geuro’s in een verhouding van pakweg 3 staat tot 4 omruilen voor Euro’s. Allemaal blij en het kost niks. Misschien ook een idee voor andere landen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN