More

  RECENTE POSTS

  Voor wie graag piemels tekent tijdens vergaderingen; Boeing doet het op eindbaasniveau

  Je kent het wel, een beetje doodlen tijdens een dodelijk saaie vergadering. Wat doe je dan? Dan ga je piemels tekenen, want dat hoort zo. Maar het kan ook anders, kijk maar naar Boeing.

  Boeing moest namelijk een testvluchtje maken met haar nieuwste versie van de Boeing 787 Dreamliner. Want dat ding is recentelijk uitgerust met nieuwe Rolls Royce motoren die het bereik van de Dreamliner een aanzienlijk stuk groter moet maken. En om dat grotere bereik aan te tonen is Boeing momenteel in de afrondende fase van een enorme doodle boven de Verenigde Staten van de United States of Amerika.

  Niet helemaal een doodle dus, want deze tekening van een Boeing 787 op gigaformaat heeft zoals al eerder aangegeven en in tegenstelling tot een normale doodle wel degelijk een doel. De Boeing, met callsign N7874 is inmiddels al ruim 18 uur in de lucht. Dat is aanzienlijk langer dan de langste lijndienst die momenteel wordt gevlogen. Qatar Airways vliegt van Doha rechtstreeks naar Nieuw Zeeland en doet daar ruim 16 uur over.

  Het laatste deel van de vlucht kan je hier volgen en Flightradar24 heeft ook een aardige animatie van de vlucht op twitter gejast.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  04/08/2017 - 08:44 08:44

  “Qatar Airways vliegt van Doha rechtstreeks naar Nieuw Zeeland en doet daar ruim 16 uur over”

  Flepz0r says no.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN