More

  RECENTE POSTS

  Google is je vriend, moet je het van hebben.

  Zoektermen. Iedereen die wel eens een side heeft beheerd met meer niveau dan geocities houdt waarschijnlijk wel ongeveer bij waar mensen nou op zochten als ze vanuit een zoekmachine op de side terecht kwamen. Zo ook de Ercees en het zal u wellicht niet verbazen dat een deel van die zoektermen zeer gerelaarsteerd is. Zo rollen wij. Ook scoren we goed op termen als ‘kut’, ‘kutselfies’, elke variant op vrouwen zonder kleren, ‘viola holt playboy’, piemel (hoewel vermoed wordt dat dit gewoon de manier waarop Flepz de side vindt is), porno, ‘playboy viola holt’, 40 hollandse hits, oranjeboom bier, viola holt naakt, kut bier en ‘lijst van dictators’.

  Prima reden dus om eens een greep uit de selectie te nemen en onze gedachten daarover te laten gaan. Soms hebben we vragen, soms hebben we antwoorden en soms weten we het zelf gewoon ook niet. Maakt dat uit? Eh, we hebben zojuist verteld dat er 3 verschillende regelmatig voorkomende zoektermen zijn die mensen gebruiken om Viola Holt kledingloos te mogen aanschouwen. Als u daarna nog coherentie verwacht (bij hetzij de te bespreken zoektermen danwel de toelichting van de schrijver in deze), gaat u terecht teleurgesteld worden. Alt+F4 is uw vriend.

  pa4arp

  Een of andere oplichter die ooit op Retecool aan de schandpaal is genageld zo blijkt bij het Googlen. Schijnbaar is hij nog steeds populair genoeg om regelmatig gegoogled te worden. We kunnen alleen maar aannemen dat het is omdat hij nog altijd aan het oplichten is. Hoi!

  nijntje sex

  Ja, een lesbische affaire met Hello Kitty terwijl ze eigenlijk alleen probeert om Kermit bij Miss Piggy weg te lokken. Dat dat gelukt is schijn je in een recente Muppet-film te kunnen zien, maar of Nijntje daar ook bij betrokken was weten we niet. Wisten jullie trouwens dat er ook een sadomasochistische spoof op Nijntje met de naam Pijntje is? Nee? Nou, bij deze.

  dolphin sex

  Klopt. Dolfijnen hebben sex. Met alles. Ook met u – het liefst hard en anaal. Denk daar volgende keer eens aan als u weer schattig in dolfijntherapie bent. Wat dat is? Weten we ook niet, want het schijnt dat je dolfijntherapie kunt geven zonder dat er daadwerkelijk iets met dolfijnen gedaan wordt. Dit las ik in een boekje bij de kapper, vlak na het artikel over een mannencursus.

  wie was die man in mediapark, belgie ook

  Dit is óf de raarste zoekopdracht naar Henk Westbroek ooit, of we hebben geen idee. Er werd nog geopperd dat het wellicht Hubert Both was die zijn zinnen tegenwoordig op Google trollen heeft gezet, maar daarvan droeg Bas Taart terecht aan dat Hubert Both daarvoor véél te coherent is. Zeg nou niet dat we u niet gewaarschuwd hebben, he? U kunt er nog uit, dan zijn we niet boos (maar wel teleurgesteld).

  gister weekend naakt

  Wellicht het vervolg op de vorige zoekopdracht, maar er klinken geluiden in de bunker dat dit na het Ardennenuitje de standaardmanier is waarop Redactieleden de side weer weten te vinden.

  14 euro

  HOEVEEL?!?!?!

  piemels

  “Je kan lullen wat je wilt maar een penis is een pik evenals een dong een dick. Doe nou niet zo stijf, man, je lijkt haast wel een wijf.” U dient dit te lezen alsof het door Boyrix & Toby wordt gerapt, en probeer het nou nog maar eens weer uit uw hoofd te krijgen.

  de borsten van sharon dijksma

  WIE googlet dit? WAAROM? Hebben ze in de TBS-kliniek het internet aan laten staan? Had Mark Rutte behoefte aan een booty call, maar dacht ze dat hij haar uit zat te lachen? Mocht dat gewoon niet van z’n moeder en ging hij toen maar het internet op? Vragen, vragen… zoveel vragen.

  geile moeder zoon verhalen

  In ander nieuws: #waarisrutte? Nou, blijkbaar verbazend vaak op retecool met zoektermen waar niemand vrolijk van wordt.

  sites waar je niks aan hebt

  Na het lezen van dit stukje verwachten wij minstens 14 commentaren dat dit zoekresultaat zeer terecht is. (Dat is tegenwoordig trouwens extra makkelijk voor mensen met een sosjal meedieah-account, reaguren kan gewoon door daarmee in te loggen.) Maar u was gewaarschuwd. Dat u nu nog aan het lezen bent is u aan te rekenen. Ja, ho even, niet nu een beetje schijnheilig het artikel weg gaan klikken he? De baas wacht wel even, we zijn bijna klaar. Nog ééntje.

  lengte film popoz

  Te lang.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  barq
  Lid
  05/11/2015 - 11:15 11:15

  Over Popoz gesproken…worden die vrijkaarten soms bij Henk geprint? #ikwachtmeeenhoedje

  Raketman
  09/11/2015 - 15:38 15:38

  Die piemel lijkt me iets met die hele kleine piemel van Wim van de Camp te maken te hebben.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN