More

  RECENTE POSTS

  Genverbrander Robbert van den Broeke opgepakt

  Je kent hem vast nog wel, het gevallen medium Robbert van den Broeke. Wel, dit medium is de laatste tijd nogal de weg kwijt. Zo zijn tientallen mensen met de dood bedreigd door Robbert, inclusief ondergetekende, maar bijvoorbeeld ook Bert Brussen.

  Voor een aantal mensen was dat reden om aangifte wegens bedreiging en doodsbedreiging te doen tegen het medium en dat zag hij blijkbaar niet aankomen:

  Het zelfbenoemde medium werd op woensdag zes januari thuis in Bosschenhoofd opgepakt op verzoek van het Openbaar Ministerie in Amsterdam. Tegen het medium zijn vijf aangiften gedaan wegens bedreiging, waaronder een doodsbedreiging

  Die doodsbedreiging is wel iets dat ik kan handelen. In bijna 16 jaar Retecool zijn de doodsbedreigingen die ik heb ontvangen niet meer te tellen. Wat ik helaas niet uit mijn hoofd kan zetten en waar ik zelfs slecht van kan slapen zijn de naaktfoto’s die Robbert via de berichtenservice van Facebook met ons heeft gedeeld. Helaas zijn deze foto’s door facebook verwijderd, omdat ze als aanstootgevend zijn aangemerkt, want ik had dit leed graag met u willen delen. Maar ik kan jullie garanderen dat dit een officieel geval was van “What has been seen cannot be unseen”. Hoewel er eigenlijk heel weinig te zien was, want op het moment van uitdelen stond Robbert duidelijk achter in de rij.

  Robbert vraagt via zijn site inmiddels om een stukje begrip naar demense toe. Nu maar hopen dat Bubba straks ook een stukje begrip over heeft voor Robbert.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hoofdmeester
  15/01/2016 - 23:08 23:08

  Hoog tijd dat deze man jarenlang achter de tralies verdwijnt. Het kan echt niet, zulke criminele spellingskwaliteiten.

  biermeester
  16/01/2016 - 12:15 12:15

  Ik ben getogen in hetzelfde dorp als Robbert en weet al vrij lang wie hij is. Al vanaf zeer jonge leeftijd was duidelijk dat hij wat ‘rare trekjes’ had. Ik heb geen idee welk pad hij en zijn ouders hebben doorlopen binnen de geestelijke gezondheidszorg, maar het lijkt er op dat zijn familie op een bepaald moment zijn ‘speciale gaven’ heeft omarmt als verklaring voor zijn afwijkende gedrag. Misschien voor het geld, misschien uit wanhoop.

  Lange tijd leek dit goed te gaan (afgezien van alle onzin die hij uitkraamt), maar ik vrees toch dat het gebrek aan gezondheidszorg hem nu echt op begint te breken.

  trackback
  11/02/2016 - 14:58 14:58

  […] Retecool 15-1-2016: Genverbrander Robbert van den Broeke opgepakt […]

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN