More

  RECENTE POSTS

  Geld vragen voor foetus-organen, mag dat?

  Het korte antwoord? Ja, dat mag in Texas. Je mag ze niet verkopen maar $30-$100 aan gemaakte kosten (o.a. transport) rekenen is dus niet onredelijk aldus een grand jury. Wat niet mag? 3 jaar werken aan een valse biotech-firma om vervolgens met undercover camera’s 10 uur aan materiaal te schieten tijdens meetings met een abortuskliniek om zo een lastercampagne op te zetten.

  De maker van de video die vorig jaar verscheen, David Daleiden wordt nu verdacht van het manipuleren van overheidsdocumenten en het kopen van menselijk weefsel. Een medewerker, Sandra Merritt, wordt eveneens van het manipuleren van overheidsdocumenten. Het onderzoek richtte zich eigenlijk op het zoeken naar criminele activiteiten bij Planned Parenthood Gulf Coast, aldus de officier van justitie, maar het bewijs leidde de jury er uiteindelijk toe dat er een arrestatiebevel voor Daleiden werd uitgevaardigd.

  In het kader van ‘water is nat’ reageerde de gouverneur van Texas op de jury-veroordeling dat het vrijpleiten van Planned Parenthood geen invloed had op het onderzoek door de staat zelf. “De Staat Texas zal leven blijven beschermen, en ik blijf wetgeving ondersteunen die de verkoop of de overdracht van foetus-weefsel verbiedt.”

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN